Nieuws  
 

Dragintra Fleet Services en claims-managementorganisatie Van Ameyde zijn in januari 2018 strategisch gaan samenwerken. Om de samenwerking structureel vorm te geven is Van Ameyde medeaandeelhouder van Dragintra geworden. Dragintra gaat onafhankelijk en onder eigen vlag in heel Europa opereren vanuit de kantoren van Van Ameyde.

Klanten van Dragintra hebben de behoefte aan een uniforme oplossing met één centraal platform in heel Europa. Daarbij hebben de berijders lokale aanspreekpunten in de eigen taal nodig, waarvoor Dragintra haar netwerk in Europa wil uitbreiden. Van Ameyde levert al diensten op het gebied van  claimsmanagement met een internationaal schadeplatform voor wagenparkbeheerders en wil het dienstenpakket voor deze markt uitbreiden.  

Bart de Hoog, general manager van Dragintra, zegt: “Wij hebben gezocht naar strategische samenwerking met een internationale partij die ons vak begrijpt en het ons mogelijk maakt verder te investeren in ons fleet-managementsysteem FleetPack. Dankzij deze samenwerking is Dragintra een van de weinige onafhankelijke fleetmanagers die met eigen vestigingen actief is in heel Europa.”
Piet Middelkoop, CEO van Van Ameyde, vult aan: “Zowel Van Ameyde als Dragintra kunnen nu een full-service pakket bieden aan hun klanten. Door fleet- en claimsmanagement te centraliseren op één Europees platform, krijgen bedrijven volledig inzicht in alle kosten – inclusief de schadelast – van hun wagenparken.”

Plaats op:
Datum: 30 mei 2018
Bron: Dragintra Fleet Services
Gerelateerde artikelen  
05-09-2013 Nieuws Dragintra start Fleet Academy en Knowledge Center
07-06-2016 Nieuws Micpoint en Dragintra Fleet Services samen in Full Service Fleetmanagement
11-02-2010 Nieuws Striekwold naar Dragintra Fleet Services
01-12-2009 Nieuws Bart de Hoog en Paul Verkinderen introduceren Dragintra in Nederland
13-06-2018 Nieuws Van Ameyde sponsort Aons smart convoy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.