Nieuws  

Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit bij Stedin, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018. Gertjan Sybrandi won de finale van Eric Versluis (Rabobank) en duo Randolph Delwel & Leen den Bakker (IBM). Hij neemt het stokje over van Arjen Juurlink (FrieslandCampina) die vorig jaar deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie goede finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018 was dan ook geen makkelijke opgave.

De vakjury over de keuze: “Gertjan is een realistische bruggenbouwer die het overzicht behoudt. Een goed luisteraar, met hoge gunfactor, die de verschillende belangen begrijpt, ook in situaties die weerstand oproepen tot resultaat komt. Stap-voor-stap alle stakeholders in het proces en verhaal betrekken is essentieel. Samen staan we sterk is zijn motto, hetgeen bereikt is, is daarmee een groepsresultaat. Gertjan heeft ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden, zoals uitsluitend de inzet van volledig elektrische auto’s in 2020. Vanaf begin dit jaar geen nieuwe instroom meer van fossiele brandstof aangedreven personenauto’s. Men biedt medewerkers elektrische auto’s aan middels private-lease constructies. Daarnaast heeft hij verder een duidelijke visie over duurzame vastgoedkeuzes en bijbehorend parkeerbeleid.

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Plaats op:
Datum: 30 mei 2018
Bron: Fleet Mobility Live
Gerelateerde artikelen  
26-03-2018 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend
17-01-2019 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019?
24-05-2016 Nieuws Miranda Koning winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award
02-07-2018 Achtergrondartikelen Interessante vooruitzichten op Fleet & Mobility
18-01-2018 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,36 seconden.