Nieuws  
 

International Car Lease Holding (ICLH), dat eigendom is van de heren Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), heeft het Belgische autoleasebedrijf Westlease overgenomen. Door deze overname breidt ICLH, bestaande uit de autoleasebedrijven DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease haar vloot uit tot ruim 70.000 voertuigen. Na de overname zullen alle medewerkers in dienst blijven.

De overname van Westlease heeft plaatsgevonden per 7 juni 2018. De werkzaamheden zullen onveranderd vanuit de huidige vier locaties in België (twee locaties), Frankrijk
(één locatie) en Luxemburg (één locatie) voortgezet worden.

Krachtenbundeling en synergie
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “De markt in België is veel meer in beweging dan in Nederland en we zien er veel groeimogelijkheden, zowel bij de lease- als dealertak. We willen graag dichter bij onze klanten aanwezig zijn en zijn daarom zeer verheugd met de toevoeging van Westlease aan onze groep."

Nic Steyaert, managing director Westlease onderschrijft de groeimogelijkheden: “Wij staan voor een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Een aanpak die werkt, gezien de blijvende groei van het bedrijf. Deze groei stellen wij nu veilig door ons aan te sluiten bij de leaseholding van de Van Mossel Automotive Groep. Wij geloven dat deze stap ons voortaan in staat stelt om de klant nog meer te bieden op het gebied van automotive en mobiliteit.”

Plaats op:
Datum: 8 juni 2018
Bron: Van Mossel Automotive Groep
Gerelateerde artikelen  
12-12-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt Lease Performance over
06-03-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt het Belgische Leasense over
19-02-2016 Nieuws Autolease Groningen en Lease Quality naar International Car Lease Holding
05-01-2013 Nieuws J&T Autolease en DirectLease naar Van Mossel Groep
07-11-2016 Nieuws Citro├źn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.