Nieuws  
 

Na jarenlang maatwerkapplicaties en strategisch advies te hebben geleverd uit naam van AutoVeiling.nl en AutoInspectie.nl worden deze activiteiten nu volledig losgekoppeld van de veiling- en inspectiedienstverlening en komt het bedrijf eindelijk uit de kast. Hiermede ontstaat AVN Remarketing dat als solution provider met een betrokken team applicaties en ondersteuning levert voor uw remarketing processen. De gebundelde kennis van jaarlijks tienduizenden inspecties, afhandeling en veilingen levert iedere wagenparkbeheerder veel gemak, aanzienlijke besparingen, inzicht en overzicht op.

Door op een slimme manier data te verzamelen, te beheren en te koppelen levert dit niet alleen gemak, maar ook besparingen op. Een voorbeeld hiervan is het product de AutoZelfScan. Deze toepassing levert niet alleen een direct besparing op, maar tegelijkertijd een scala aan voordelen en mogelijkheden om het remarketing proces te verbeteren. Denk hierbij onder andere aan; geen einde contract discussie meer met de berijder en aan de mogelijkheid tot Upstream remarketing.

Tools
AVN Remarketing heeft specifieke applicaties ontwikkeld om het proces van einde contract afhandeling tot en met verkoop eenvoudig en snel te organiseren. Al de genoemde toepassingen zijn in gebruik bij toonaangevende bedrijven en komen met de komst van AVN Remarketing, in aangepaste vorm, nu eindelijk beschikbaar voor de totale (inter)nationale markt.

  • Inspectie Platform         - Schade behandeling, poolbeheer, afhandeling
  • Remarketing Platform         - Veiling, gesloten of open doelgroep, snel een bod opvragen
  • Remarketing Wiel         - Benchmark rapportage remarketing processen
  • Remarketing Pro Platform     - Extra opbrengstkansen door Upstream & Multilisting veiling
  • Auto Inspectie apps         - Inspecteren, AutoZelfScan, taxeren, schadeherstel opvragen
  • Carbidder             - Volledige retail workflow van inkoop tot verkoop
  • Remarketing Trainingen     - Maatwerk e-learning en vaardigheidsoefeningen


Inzicht en overzicht
De op maat gemaakte rapportages geven u inzicht, kunnen uw rendement aanzienlijk vergroten en geven u duidelijk overzicht. Ben continu in beeld; van berijderswissel t/m einde contract, van inspectie t/m verkoop en van facturatie t/m vrijwaring elk proces is eenvoudig te verbeteren. En er komt vast nog meer, want remarketing, het analyseren en juist verwerken van (auto)gegevens is immers al jarenlang corebusiness van het remarketing bedrijf uit Kaatsheuvel.

Plaats op:
Datum: 27 juni 2018
Categorie: Remarketing / Occasions
Bron: AVN Groep
Gerelateerde artikelen  
11-01-2018 Loopbaan René Palsgraaf versterkt AVN Group
15-11-2016 Nieuws Remarketing Wiel opnieuw uitgevonden
21-06-2016 Nieuws Autoveiling.nl introduceert de Inkoop App
09-06-2011 Nieuws Koppeling LeaseWise en Autoinspectie.nl
26-03-2010 Nieuws Tesla Roadster te leasen voor de prijs van een Audi A4
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.