Nieuws  
 

Nieuw vanMobiliteitsexpert De Wagenparkbeheerders is de fleetmanagementsoftware Hubble. Het beheren van leaseauto’s kost wagenparkbeheerders nog steeds veel tijd en is omslachtig. Daar springt de nieuwe software op in.

De software fungeert als een automatische piloot en geeft handige seintjes wanneer ingrijpen nodig is. De rest van de tijd neemt Hubble al het werk uit handen van de wagenparkbeheerder. Anders dan in het buitenland bestaan Nederlandse zakelijke wagenparken voornamelijk uit leasewagens. Dat vereist een specifieke administratie. Bestaande fleetmanagementsoftware is tot nu toe altijd gebaseerd op de buitenlandse markt en voldoet zodoende niet goed aan de Nederlandse vraag. Een doorn in het oog van De Wagenparkbeheerders: “We besloten onze 125 jaar aan gebundelde kennis in te zetten om een systeem te bouwen dat het beheren van leaseauto’s sterk vereenvoudigt. Alles waar je als wagenparkbeheerder van droomt, kun je met Hubble doen. De software houdt alle ballen in de lucht, deelt kennis met je en signaleert op tijd wanneer actie vereist is.”

Wagenparkbeheer staat nooit op zichzelf. Zonder wagenparkbeheersysteem ben je als beheerder altijd afhankelijk van de informatie van de leasemaatschappij en interne afdelingen, zoals financiën en hr. Die informatie moet je periodiek ophalen en samenvoegen. Zo kan het voorkomen dat er een APK-deadline ongemerkt voorbij gaat of dat het aanvraagproces voor een nieuwe medewerker ergens blijft steken.

Plaats op:
Datum: 3 juli 2018
Bron: De Wagenparkbeheerders
Gerelateerde artikelen  
02-02-2017 Nieuws Enexis Groep brengt mobiliteitsbeheer onder bij De Wagenparkbeheerders
07-10-2008 Nieuws Fleetmotive in de lucht en in ontwikkeling
15-03-2017 Nieuws TomTom Telematics gaat samenwerken met SOTI
03-10-2007 Nieuws Milieukennis wagenparkbeheerders mager
06-12-2012 Nieuws Vandesande tekent voor FleetWave van Chevin Fleet Solutions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.