Nieuws  
 

LeasePlan en aanbieder van laadoplossingen Allego kondigen vandaag een nieuwe samenwerking aan om klanten van LeasePlan die in elektrische voertuigen rijden (e-rijders) zowel thuis als op het werk toegang te geven tot eigen laadpunten. Hierdoor zal de transitie naar emissievrije mobiliteit worden versneld. De laadpunten zijn geschikt voor alle EV’s, gebruiken load-balancing en de stroomkosten worden automatisch verrekend.

Als onderdeel van de overeenkomst krijgen e-rijders van LeasePlan tevens een laadpas die bij ruim 65.000 laadpunten in heel Europa te gebruiken is. Dit zal helpen om e-rijders af te helpen van hun ‘range anxiety’, oftewel lege accu angst – een van de belangrijkste obstakels voor de emissievrije mobiliteitsrevolutie.

De service zal aanvankelijk worden uitgerold in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zweden. Allego installeert laadpunten bij de rijder thuis en op het werk, en zorgt eveneens voor het lopende beheer en onderhoud ervan. Klanten vanLeasePlan krijgen tevens toegang tot het EV Cloud Services Platform van Allego, waarop facturering, monitoring en analytische diensten worden aangeboden.


Plaats op:
Datum: 11 juli 2018
Bron: LeasePlan
Gerelateerde artikelen  
13-04-2016 Nieuws BMW en Allego presenteren slimme mobiliteitsoplossingen
15-01-2019 Nieuws 12.000 laadpunten in Europa door Allego en GIREVE
23-10-2017 Nieuws Allego en Microsoft creƫren Cloud Services Platform voor elektrisch laden
26-05-2016 Nieuws Allego lanceert nieuwe app voor e-rijders
13-01-2020 Nieuws Allego breidt laadnetwerk uit in Vlaanderen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.