Nieuws  
 

JAMES Autoservice breidt haar dienstverlening verder uit met Private Lease. Waar leasen voor de zakelijke markt al jarenlang de norm is, heeft nu ook de particuliere markt een groeiende behoefte aan de grotere flexibiliteit van leasen. Het moment om de JAMES Private Lease oplossing voor particuliere rijders te introduceren.

Om de best mogelijke Private Lease oplossing te bieden, werkt JAMES Autoservice samen met LeasePlan Nederland N.V., een van de grootste Nederlandse leasemaatschappijen. Een klant die gebruik maakt van JAMES Private Lease gaat een overeenkomst aan met LeasePlan Nederland. Voor onderhoud en reparatie kan de klant terecht bij JAMES Autoservice.

Klanten kunnen nu al kiezen voor een nieuwe Peugeot 108 vanaf € 194,- per maand, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar of een nieuwe Peugeot 208 voor € 274,- per maand, met eveneens een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Net als bij zakelijke lease zijn de kosten van Private Lease van JAMES Autoservice compleet transparant en overzichtelijk. Klanten betalen één maandelijks bedrag waarbij álle kosten, met uitzondering van de brandstof, zijn inbegrepen. In de loop van het jaar worden er meer modellen aan het aanbod toegevoegd worden.

Denis van Altena, directeur JAMES Autoservice: “We hadden al aangekondigd dat James zich ook meer wil gaan richten op de particuliere markt. Natuurlijk mag Private Lease dan niet ontbreken aan het pakket van diensten waarvoor je bij James terecht kunt. Het is immers zeer aantrekkelijk om voor één bedrag je geen zorgen meer te hoeven maken over mobiliteit. Met Private Lease van JAMES Autoservice is dat gevoel nu ook voor de particuliere rijder bereikbaar en betaalbaar.”

Plaats op:
Datum: 24 juli 2018
Bron: JAMES Autoservice
Gerelateerde artikelen  
14-03-2018 Nieuws Nieuwe Corporate Identity voor JAMES Autoservice
04-04-2011 Nieuws James Autoservice breidt uit in Haarlem
04-06-2018 Nieuws James Autoservice start landelijke campagne
28-03-2011 Nieuws James Autoservice introduceert auto-onderhoud 2.0
11-10-2018 Nieuws Keurmerk Private Lease vergroot zichtbaarheid met partnerprogramma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.