Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Op donderdag 20 september wordt de eerste Leaseauto Testdag georganiseerd voor zakelijke rijders én wagenparkbeheerders. Diverse zakenauto’s staan klaar voor proefritten en bezoekers worden bijgepraat over de laatste mobiliteitsontwikkelingen. Daarnaast wordt voor wagenparkbeheerders het ADAS-congres (Advanced Driver Assistence Systems) georganiseerd.


De eerste Leaseauto Testdag van VZR en Promedia Group wordt in samenwerking met de Nederlandse auto-importeurs, leasemaatschappijen en aanverwante automotive partners georganiseerd. Op één dag, 20 september, worden leaserijders en wagenparkbeheerders geïnformeerd over de ontwikkelingen op de zakelijke markt én staan de interessantste leaseauto’s startklaar om mee proef te rijden. Je kunt je hier gratis inschrijven voor de Leaseauto Testdag.   

Workshops
De hele dag zijn er verschillende workshops. Verschillende experts informeren de bezoekers over onderwerpen zoals mobiliteitsbudgetten, private leaseauto als zakenauto, bijtellingstips. Deze workshops worden onder andere verzorgd door Heleen Elbert, fiscaal-jurist specialist autobelastingen en Rob Groenen van Fleetprofile.

ADAS-congres
Speciaal voor wagenparkbeheerders en verkeersspecialisten is er het ADAS-congres (Advanced Driver Assistance Systems) met zeer interessante sprekers zoals o.a. Waymo en Prodrive. Waymo heeft het over de verschillen en overeenkomsten tussen ADAS en zelfrijdende systemen, de samenwerking tussen overheden en marktpartijen. Mark Maaskant van Prodrive vertelt middels zijn vele praktijkvoorbeelden over de voors en tegens van ADAS.

Nieuwe jaarlijkse traditie
“Het uitzoeken van een nieuwe zakenauto zien veel leaserijders als een leuke, maar ook tijdrovende klus. Op één plaats wordt de zakelijke rijder geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de zakelijke markt én kan hij proefrijden met verschillende modellen”, legt Jan van Delft van VZR uit. “Met dit evenement bieden we de zakelijke rijder een aantrekkelijk alternatief voor het gemis van de AutoRAI.”

“De Leaseauto Testdag is bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze”, aldus Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. “Beleven wordt steeds belangrijker en de Leaseauto Testdag is hét evenement bij uitstek om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakenauto”

Plaats op:
Datum: 27 juli 2018
Bron: Vereniging Zakelijke Rijders
Gerelateerde artikelen  
27-08-2018 Nieuws ADAS Congres – Op weg naar de zelfrijdende auto
21-12-2017 Nieuws Eerste Leaseauto Testdag 20 en 21 april 2018
21-09-2018 Nieuws Geslaagde eerste editie Leaseauto Testdag bij Autotron Rosmalen
29-08-2018 Nieuws Gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen
12-08-2019 Nieuws Zakelijke rijder gaat het liefst met zijn leaseauto op vakantie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.