Nieuws  

Welke kansen en uitdagingen bieden Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)? En zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Discussieer op donderdag 20 september mee over deze vragen tijdens het ADAS Congres bij Autotron Rosmalen.

Tijdens dit congres vertellen acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken. Het congres vindt plaats parallel aan de Leaseauto Testdag 2018 en wordt georganiseerd door ProMedia Group en Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Het ADAS Congres is een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met verkeersveiligheid, weginrichting en het vervoer van de toekomst. Bent u benieuwd naar de werking van deze innovatieve rijassistentiesystemen? Op het buitenterrein van Autotron Rosmalen kunt u zelf ervaren hoe het is om met bijvoorbeeld adaptive cruise control, lane keeping assist, blind spot detection en autonome remsystemen te rijden.

Op het programma staan:

  • Uitdagingen van ADAS - Leo Bingen (RAI Vereniging) en Chris Hottentot (ANWB)
  • De mogelijkheden van zelfrijdend vervoer - Timothy Papandreou (Emerging Transport Advisors / Waymo)
  • Educatie over ADAS - Mark Maaskant (ProDrive Training)
  • Navigatie & communicatie met de bestuurder - Mark Grefhorst (Be-Mobile)
  • Kan ADAS de verkeersveiligheid helpen verbeteren? - Richard van de Werken (verkeersveiligheidsexpert /
  • Hastig)
  • Weginrichting: goede bebording en markering - John Boender (CROW)
  • ADAS-veiligheidssystemen: de nieuwe autogordels - Evert-Jeen van der Meer (Aon Risk Solutions)


Leaseauto Testdag
Het ADAS Congres vindt plaats parallel aan de Leaseauto Testdag, op donderdag 20 september bij Autotron Rosmalen. In de pauzes van het congres kunnen bezoekers uiteraard ook kennismaken met verschillende leaseauto's die van de nieuwste ADAS-systemen zijn voorzien. Aanmelden voor het ADAS Congres is mogelijk op de registratiepagina .
Zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere geïnteresseerden kunnen tijdens de Leaseauto testdag de hele dag kennismaken en testrijden met de allernieuwste modellen. De verschillende automerken presenteren op het buitenterrein van Autotron Rosmalen hun meest interessante zakelijke modellen en uitvoeringen. De auto’s kunnen op de openbare weg uitgebreid door de bezoekers aan de tand worden gevoeld. Automerken die onder meer aanwezig zijn tijdens het event zijn Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Kia, DS Automobiles, Peugeot, Honda en Citroen.

Plaats op:
Datum: 27 augustus 2018
Bron: Vereniging Zakelijke Rijders
Gerelateerde artikelen  
29-08-2018 Nieuws Gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen
21-09-2018 Nieuws Geslaagde eerste editie Leaseauto Testdag bij Autotron Rosmalen
27-07-2018 Nieuws Leaseauto Testdag in het teken van proefritten en ADAS
13-06-2018 Nieuws Van Ameyde sponsort Aons smart convoy
21-12-2017 Nieuws Eerste Leaseauto Testdag 20 en 21 april 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,29 seconden.