Nieuws  
 

Alphabet is nu te vinden in Rusland en is hiermee vertegenwoordigd in 23 landen, verspreid over Europa, Australië en China. De aanwezigheid van Alphabet in Rusland is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking met Major Profi – de meest ervaren leasemaatschappij van Rusland.

Alphabet kijkt uit naar de samenwerking met Major Profi. Afhankelijk van de specifieke behoeften van ieder bedrijf biedt Major Profi een scala aan hoogwaardige diensten zoals onderhoud, levering van auto's, tankpassen, vervangende auto's, pechhulp, verzekeringen en privéchauffeurs. Alphabet is een samenwerking aangegaan met Major Profi omdat dit een betrouwbare, gerenommeerde en gevestigde servicepartner in Rusland is. "We zijn verheugd dit partnerschap aan te gaan met Major Profi en onze aanwezigheid in Rusland te versterken. Major Profi staat erom bekend uitmuntende service te leveren aan zijn klanten. We kijken uit naar deze samenwerking met onze nieuwe partner om onze reeks diensten uit te breiden naar een land met een opkomende economie", aldus Rüdiger Ebel, Head of New Markets bij Alphabet International.

Major Profi is in 2008 opgericht in Moskou en heeft momenteel meer dan 100 medewerkers in dienst. Op dit moment is het bedrijf een van de top 5 bedrijven in de Operational Lease markt in Rusland. Major Profi maakt deel uit van de grote holding Major Auto (de grootste autodealer netwerk in Rusland, de officiële dealer voor 42 automerken en al meer dan 20 jaar actief op de markt).

Plaats op:
Datum: 30 augustus 2018
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
25-01-2012 Nieuws Alphabet International breidt uit naar RoemeniŽ
20-03-2019 Nieuws Opel keert terug naar Rusland
02-08-2019 Nieuws Alphabet verlengt samenwerking met Eneco eMobility
07-06-2010 Achtergrondartikelen Pon en Louwman klimmen in Europese autoranglijst
07-02-2019 Loopbaan Jules Blijde benoemd tot COO Alphabet Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.