Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

car2go breidt haar carsharing service uit naar de luchthaven Schiphol door het openen van speciale parkeerplaatsen voor de elektrische auto’s van car2go. Deze nieuwe parkeerplaatsen geven car2go-klanten een flexibele en milieuvriendelijke optie voor hun reis van of naar de luchthaven.Met de opening van zestien parkeerplaatsen met acht laadpalen in de openbare parkeergarage van het World Trade Centre op de luchthaven Schiphol kunnen car2go-klanten vanaf nu 24/7 een elektrische smart fortwo pakken of parkeren. Gebruikers die een car2go-auto willen parkeren of ophalen, vinden de nieuwe car2go-hub op loopafstand van de terminal. De slagboom opent automatisch bij het in- of uitrijden van de parkeergarage, doordat de kentekens van de car2go-auto’s herkend worden.

Sinds zes jaar heeft de marktleider op het gebied van free-floating autodelen een vloot van 350 volledig elektrische smart fortwo’s in Amsterdam. De opening van de parkeer-hub op de luchthaven is een grote mijlpaal voor het bedrijf en haar 63.000 klanten in Nederland.

De uitbreiding vergroot de mogelijkheden voor nationale en internationale gebruikers van car2go. De luchthaven Schiphol is de tweede hub - na Stadshart Amstelveen - buiten de ring van Amsterdam waar klanten hun car2go-huur kunnen starten of beëindigen.

Door de opening van de car2go-parkeerhub op de luchthaven Schiphol kunnen car2go-klanten nu hun huur beginnen of eindigen op 13 Europese luchthavens. Nederlandse klanten die car2go regelmatig gebruiken, kunnen dit tijdens vakantie of zakenreizen ook blijven doen, of dat nu in Oostenrijk, Duitsland, Italië of Spanje is. Voor het gebruik van car2go in het buitenland dienen de gebruikers alleen de lokale bepalingen en voorwaarden te accepteren.

Plaats op:
Datum: 10 september 2018
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: car2go
Gerelateerde artikelen  
19-12-2018 Nieuws car2go groeit 30 procent
07-06-2012 Nieuws Mercedes: wereldwijd meer dan 100.000 car2go-gebruikers
15-10-2019 Nieuws Autodelen groeit hard in Amsterdam
02-10-2017 Nieuws Car2go maakt forse groei door
30-03-2017 Nieuws Autodelen in Europa groeit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.