Nieuws  
 

Parkeergarage transferium Deutersestraat ’s-Hertogenbosch is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

Ballast Nedam Parking bouwde in opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch het Transferium Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch: “We zijn erg trots op dit project dat in samenwerking met de gemeente, de architect, NL Greenlabel en onze partners vlekkeloos tot stand is gekomen. En dat we een bijdrage kunnen leveren aan een nieuwe benchmark door het neerzetten van een groene en duurzame garage waarmee we iets achterlaten waar andere partijen weer op kunnen doorgaan” aldus Frenky Prins, commercieel manager van  Ballast Nedam Parking.

Het in april 2018 geopende P+R Transferium Deutersestraat is gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch en is het groenste transferium van Nederland. Het biedt plaats aan 1100 auto’s en 240 fietsen, het is energieneutraal, energieleverend en groen ingepast in de omgeving.

De ESPA Gold Award is door de European Parking Association (EPA) in het leven geroepen om parkeergarages van topkwaliteit te onderscheiden van de standaard waaraan iedere parkeergarage zou moeten voldoen.

Plaats op:
Datum: 11 september 2018
Categorie: Awards, Parkeren
Bron: Vexpan
Gerelateerde artikelen  
01-07-2016 Nieuws Vexpan reikt ESPA Gold Award uit aan Parkeergarage Houtwal Harderwijk
27-03-2018 Nieuws ESPA Gold Award voor parkeergarage Amphia Ziekenhuis Breda
14-02-2017 Nieuws Parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis wint ESPA Gold Award
29-11-2017 Nieuws Derde ESPA voor parkeergarages Stadshart Zoetermeer
12-09-2019 Nieuws IP Parking Premium Partner Vexpan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.