Nieuws  
 

Ondanks berichten van autofabrikanten die zich terugtrekken uit autoshows over de hele wereld, kondigden organisatoren van AutoMobility LA en de Los Angeles Auto Show (LA Auto Show) vandaag aan dat zijn hun schema met toonaangevende wereldwijde autofabrikanten hebben behouden. Dit jaar zullen populaire merken, waaronder Audi, BMW, Ford, Genesis, Honda, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla en Toyota samen met vele anderen terugkomen naar het Los Angeles Convention Center. Naast 30 autofabrikanten en de meer dan 1000 voertuigen die zij tonen, laten organisatoren aantrekkelijke merken zien voor activering en tentoonstelling in meer dan 93.000 vierkante meter binnen- en buitenruimte.

Zowel AutoMobility LA als de LA Auto Show, die respectievelijk op 26-29 november en 30 november-9 december plaatsvinden, doen dienst als platform om de zich steeds vernieuwende autobranche en technologische branche te laten zien. Professionals uit de media, auto-industrie en technologiebranche die dit jaar aan de AutoMobility LA deelnemen zullen onder andere nieuwe inzichten krijgen van experts van Amazon Alexa, Aston Martin en General Motors, netwerken met meer dan 20.000 deelnemers en gedurende vier dagen nieuwe voertuigen te zien krijgen. AutoMobility LA is een hub voor introductie en activering op het gebied van EV, en deelnemers krijgen hier de kans om nieuwe volledig elektrische en autonome voertuigen te bekijken van nieuwe merken, waaronder BYTON en Rivian.

Direct na de AutoMobility LA zal de 111-jaar oude LA Auto Show haar deuren openen voor het publiek. Potentiële kopers, liefhebbers en fans van de show krijgen de kans om de nieuwste voertuigen te bekijken; prachtige, op maat gemaakte superauto's van merken als Ferrari en Lamborghini te zien, deel te nemen aan testritten en creatieve en leuke acties te bekijken van populaire bedrijven zoals Amazon Games en ICONA Designs op de volledige showlocatie. Galpin Motors komt dit jaar ook terug en zal naar verwachting 30 zeldzame, op maat gemaakte voertuigen laten zien, samen met een live DJ in de Hall of Customs. Ook komt Polaris Slingshot terug bij de LA Auto Show met haar opwindende Slingshot rijervaring, samen met een nieuwe Virtual Reality-stimulator om uit te proberen.

Plaats op:
Datum: 12 september 2018
Categorie: Evenement
Bron: LA Auto Show
Gerelateerde artikelen  
24-09-2018 Nieuws Ook veel starters bij AutoMobility aanwezig op de beursvloer
08-09-2017 Nieuws Toonaangevende autofabrikanten op AutoMobility LA
24-08-2016 Nieuws Grote deelname op AutoMobility LA van de LA Auto Show
21-08-2017 Nieuws AutoMobility LA: Smarter L.A. 2060
26-10-2016 Nieuws Industrie en autoproducenten gaan het autonome voertuig ontwerpen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.