Nieuws  

Een kleine 400 zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere belangstellenden wisten donderdag hun weg te vinden naar Autotron Rosmalen. Tijdens de eerste editie van de Leaseauto Testdag konden bezoekers testrijden in automodellen van maar liefst vijftien merken. Parallel aan dit evenement vond het ADAS Congres plaats. Het congres stond geheel in het teken van rijassistentiesystemen.

De eerste Leaseauto Testdag trok veel bezoekers die serieus in de markt waren voor een nieuwe leaseauto. De deelnemers konden tijdens het nieuwe evenement instappen en wegrijden in de auto’s van hun voorkeur. In totaal stonden de meest interessante zakelijke automodellen van het merendeel van de automerken op het buitenterrein van Autotron opgesteld. Daar werd door de deelnemers gretig gebruik van gemaakt.Bezoekers van de testdag konden kiezen uit maar liefst vijftien automerken (Honda, Kia, Nissan, Volkswagen, Smart, Toyota, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Lexus, Skoda, Citroën, DS, Mazda, Peugeot en Seat). Het scannen van de badge was voldoende om een half uurtje met de auto’s op pad te gaan en te ervaren hoe het gesteld is met onder meer het comfort, de rijeigenschappen, de motorprestaties en de ruimte. Ook de werking van ADAS-systemen kon uitgebreid getest worden.

ADAS Congres
Ondertussen gingen acht sprekers tijdens het ADAS Congres binnen uitgebreid in op de mogelijkheden die ADAS biedt en de uitdagingen die er liggen om van deze rijassistentiesystemen ook echt een succes te maken. Er werd uitgebreid gesproken en gediscussieerd over de rol van ADAS, de auto van de toekomst en over zelfrijdende systemen. Tussen de sessies door was er volop tijd voor de congresbezoekers om de systemen zelf uit te proberen.

Op het terrein vonden bovendien een aantal zeer interessante workshops plaats, die vooral gericht waren op de wagenparkbeheerder en de leaserijder. Tijdens de sessies kregen bezoekers bijtellings-(bespaar)tips, konden zij zich laten informeren over laadpaalmogelijkheden, de leasefiets en de mogelijkheden op het gebied van het benchmarken van je wagenpark.

Vervolg
De organisatie van de Leaseauto Testdag (Vereniging Zakelijke Rijders en Promedia Group) kijkt met veel plezier terug op een geslaagd evenement. Uiteraard wordt er gekeken naar de mogelijkheden om deze testdag in 2019 een mooi vervolg te geven.

Plaats op:
Datum: 21 september 2018
Bron: Vereniging Zakelijke Rijders
Gerelateerde artikelen  
27-08-2018 Nieuws ADAS Congres – Op weg naar de zelfrijdende auto
29-08-2018 Nieuws Gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen
27-07-2018 Nieuws Leaseauto Testdag in het teken van proefritten en ADAS
21-12-2017 Nieuws Eerste Leaseauto Testdag 20 en 21 april 2018
07-11-2019 Nieuws Jaarlijkse MijnKia Testdag
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.