Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  


Marcel van der Laan - Commercieel directeur

'WagenPlan neemt verantwoordelijkheid voor het milieu, net als wij.'

LOXAM is Europa's nummer 1 op het gebied van materieelverhuur. Met een hoofdkantoor in Parijs is het bedrijf actief in 21 landen met 7300 werknemers verdeeld over 750 vestigingen. Door overnames en autonome groei is LOXAM de laatste jaren enorm gegroeid. Dat heeft grote gevolgen voor de CO2-uitstoot. En die wil LOXAM samen met haar mobiliteitspartner zoveel mogelijk beperken.

Klantcase Loxam


Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze branche, wie goed presteert krijgt voorrang bij aanbestedingen. Wij helpen onze klanten door de CO2-uitstoot van het materieel dat wij aan hen leveren zoveel mogelijk te beperken. Hoe minder, hoe beter.Want die uitstoot wordt opgeteld bij hun totale CO2-voetafdruk. En zoals wij met onze klanten meedenken, zo denkt WagenPlan met ons mee.

Kosteloze compensatie CO2
Samen met WagenPlan hebben we een aantal maatregelen genomen om de CO2-uitstoot van onze mobiliteit te beperken. Niet alleen door te kiezen voor zuinige auto’s en vrachtwagens, maar bijvoorbeeld ook door chauffeurs op te leiden in ‘het nieuwe rijden’. Mooi meegenomen dat WagenPlan de resterende CO2-uitstoot van ons wagenpark kosteloos compenseert.

Tevreden
Een zuiniger wagenpark en CO2-beperkende maatregelen betalen zich op termijn dubbelen dwars terug. Wij zijn blij dat WagenPlan ons daarbij helpt en staan dan ook vierkantachter de verkiezing tot Beste Leasemaatschappij van het jaar.
.

Plaats op:
Datum: 4 juli 2017
Categorie: Showcase
Bron: WagenPlan autolease
Gerelateerde artikelen  
20-03-2012 Nieuws Opel Ampera vervangend vervoer bij Care voor WagenPlan
20-11-2012 Nieuws Wagenplan ontvangt Climex-certificaat voor CO2-vrij leasen
07-12-2016 Nieuws WagenPlan is Beste Leasemaatschappij categorie middelgroot en klein
24-03-2010 Nieuws WagenPlan compenseert 26.000 ton CO2
14-09-2017 Nieuws Handboek Praktisch over Leasen is vernieuwd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,35 seconden.