Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

De directe gebruiker van de auto heeft het beste zicht op de staat van de auto. Er worden regelmatig vragen aan ons gesteld met betrekking tot het onderhoud van je leaseauto. Wij hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet!

1. Onderhoud
Snel en makkelijk uw onderhoudsafspraak inplannen
Het is handig om zelf je afspraak voor een onderhoudsbeurt in te plannen. Je bent immers zelf baas over je agenda en kunt daarom snel schakelen met de desbetreffende garage. We merken dat er veel vragen ontstaan bij de aanvraag voor onderhoud en willen je daarom meenemen in dit proces.

Wanneer heeft mijn auto onderhoud nodig?
Als berijder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan de leaseauto. De meeste auto’s geven tegenwoordig zelf aan via de boardcomputer wanneer onderhoud gewenst is. Zo niet, dan kunt u ook het onderhoudsboekje raadplegen dat in de auto aanwezig is. We houden een marge aan van zo’n 10%. Moet je auto bij een kilometerstand van 25.000 weg voor onderhoud, dan heb je een speling van zo’n 2.500 kilometer. Ga je op vakantie en komt dit net niet uit, dan raden we aan om even contact met ons op te nemen.

Waar mag ik naartoe voor onderhoud?
Voor onderhoud kun je terecht bij een merkdealer bij jou in de buurt of bij een van de aangesloten bedrijven. Is het tijd voor onderhoud aan uw leaseauto of moet er iets gerepareerd worden? Maakt u dan zelf een afspraak met een officiële dealer van het merk van uw auto of met één van onze partnergarages. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met WagenPlan. U hoeft zelf geen toestemming te vragen voor deze onderhoudsbeurt. Dit maakt een auto leasen en onderhouden een stuk makkelijker.

Let op: Onderhoud en APK mogen uitsluitend bij de merkdealers of bij WagenPlan Centraal Beheer aangesloten bedrijven* uitgevoerd worden (*met uitzondering van KwikFit en Euromaster).

Plaats op:
Datum: 14 september 2017
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: WagenPlan autolease
Gerelateerde artikelen  
09-03-2012 Nieuws BMW komt met all-in pakketprijzen voor onderhoud
22-03-2010 Nieuws Zakelijkrijder.nl: reserveringsportal voor ROB
18-06-2010 Nieuws Gratis zomercheck Athlon Car Lease Service Centre
24-02-2016 Nieuws Vrouwen besteden onderhoud aan auto bij voorkeur uit
31-05-2018 Nieuws Garages mogen onderhoudsprijzen auto’s zelf bepalen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.