Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Ritregistratiesystemen zorgen er letterlijk voor dat u realtime inzicht heeft in alle bedrijfswagens uit uw wagenpark. Dit levert u als fleetmanager of bedrijfsleider vele voordelen op. De Transscope blackbox registreert namelijk iedere rit. Daardoor krijgt u inzicht in belangrijke data. En deze data is onder andere van invloed op de veiligheid van uw organisatie én het personeel.

Waar bevindt de auto zich?
Door de Transscope blackbox weet u altijd waar uw auto’s (en dus ook uw personeel) zich bevinden. Dit zorgt voor veiligheid. Mocht er bijvoorbeeld een auto onverwachts een langere periode stil staan, kunt u direct informeren.  

Houdt uw personeel zich aan de snelheid?
Daarnaast geeft de data die u verkrijgt door ritregistratiesystemen u inzicht over het rijgedrag van uw personeel. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of uw personeel zich altijd aan de toegestane snelheid houdt. Maak uw personeel bewust en verklein op deze manier de kans op ongevallen.

Tijd voor een onderhoudsbeurt?
Het hoort er helaas bij als u wil voorkomen dat de auto er vroeg of laat ineens mee ophoudt; onderhoud. Het goed onderhouden van een auto is belangrijk om de kans op pech te verkleinen én zorgt voor veel veilige kilometers. Iedere auto is na een aantal gereden kilometers toe aan een onderhoudsbeurt. Ritregistratiesystemen geven u inzicht in het aantal kilometers dat gereden is. Het systeem houdt voor u bij wanneer een auto toe is aan onderhoud en zo bewaakt u de veiligheid!Last but not least...
Bellen, Whats-appen of even snel de Social Media kanalen checken terwijl men achter het stuur zit. Iedereen weet dat het niet mag omdat het levensgevaarlijk is. Niet alleen voor uw personeel, maar ook voor de omgeving waarin hij of zij zich bevindt. Toch blijkt het lastig om niet even een snelle blik op de telefoon te werpen op het moment dat er een melding in de vorm van een berichtje of telefoontje binnen komt.

Tegenwoordig zijn er allerlei handige Apps die ervoor zorgen dat uw personeel de verleiding om tóch de telefoon erbij te pakken kan weerstaan. Als fleetmanager of bedrijfsleider is het wellicht een goed idee om uw personeel hiervan op de hoogte te brengen. U kunt bijvoorbeeld Apps zoals ‘Automodus’, ‘Drivemode’ of ‘In-Traffic Reply’ voorstellen.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2018
Categorie: Blog
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-01-2018 Achtergrondartikelen Vijf voordelen van realtime wagenparkinzicht
25-01-2018 Achtergrondartikelen Aannemingsmaatschappij spaart het milieu dankzij de blackbox
09-10-2017 Achtergrondartikelen Blackbox helpt hulpdiensten
22-06-2017 Nieuws Van Kesteren Schilders tevreden over Transscope blackbox
22-06-2017 Achtergrondartikelen Transscope blackbox biedt Van Kesteren Schilders meer overzicht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,36 seconden.