Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Realtime inzicht in uw wagenpark is veel meer dan alleen maar live zien waar uw auto’s zich bevinden. We schreven al eerder over de vijf voordelen van realtime inzicht, maar wat is het directe effect van 24/7 realtime wagenpark inzicht op uw fleetmanagement? Hoe benut u het wagenpark optimaal? En hoe profiteren u én uw medewerkers van het verkregen inzicht? Wij geven in ons blog antwoord en zetten drie voordelen van “alles als eerste zien” op een rij.Fiscaal sluitend
Voor uw medewerkers creëert u een sluitende zakelijk-privé kilometerregistratie. Geen notitieboekjes die kwijtraken, want alla data beheert u nu digitaal. Zonder daar heel veel moeite voor te doen: de wagen rijdt en het ritregistratiesysteem registreert. Daarmee bespaart u ook nog eens tijd en blijft de focus op wat echt belangrijk is; het primaire werkproces.

Bewijslast richting klant
Daarnaast heeft u ook inzicht in de werktijden van uw medewerkers. Niet zozeer om ze te controleren, maar juist om discussies op de werkvloer te voorkomen. Vraagt een klant waar de monteur blijft, dan ziet u bijvoorbeeld dat hij eerst via de werkplaats is gereden om de juiste materialen voor de klus te verzamelen. Zo stelt u met één blik op uw scherm de klant snel gerust en doet u discussies als “te laat komen” teniet. Een ritregistratiesysteem is er namelijk om zorgen uit handen te nemen. Die van u én die van uw medewerkers. Maar wat betekent realtime inzicht nog meer voor uw wagenpark?

Verbeterde klantenservice
Doordat u met een ritregistratiesysteem altijd weet waar de voertuigen zich bevinden, heeft u live inzicht in de routes van uw medewerkers en grip op uw planning. Heeft uw klant een vraag, dan is snelle respons geen probleem. U ziet bijvoorbeeld wat de snelste route is om de monteur langs te sturen, het vergeten pakketje op te halen of weet precies hoe lang het nog duurt voordat de chauffeur op de afgesproken plek is. Geen onduidelijkheden meer, maar zekerheid voor u én uw klant. Realtime inzicht verbetert op deze manier uw klantenservice.

Plaats op:
Datum: 6 juni 2018
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-04-2018 Nieuws Voordelen van een ritregistratiesysteem
30-01-2018 Achtergrondartikelen Vijf voordelen van realtime wagenparkinzicht
04-12-2017 Achtergrondartikelen Direct inzicht, direct besparen
16-10-2017 Achtergrondartikelen Bespaar direct op uw wagenpark
27-02-2018 Achtergrondartikelen Maakt u deze fouten in uw wagenparkbeheer?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,38 seconden.