Laatste nieuws
 
 
  Adverteren  
 

AutoleaseWereld is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste en grootste (online) vaktitel voor de 'fleetprofessional' (groot en klein) in Nederland. We richten ons op iedereen die zich binnen het bedrijf met zakelijke mobiliteit bezighoudt. In de praktijk is dat meestal de wagenparkbeheerder/fleetowner, de lease- en fleet- of mobiliteitsmanager. Maar ook steeds meer de HR-, financial, inkoop- en facility-manager. Allen gebruiken zij AutoleaseWereld als inspiratiebron en kenniscentrum. Daarbij worden zij op de hoogte gesteld van het laatste nieuws, evenementen, video-interviews, rij-impressies, trends en ontwikkelingen én kan men de 'short-list' bepalen van potentiële leveranciers en organisaties. Ook richten we ons op de aanbieders van mobiliteit: de lease- en verhuurbedrijven, dealermaatschappijen, importeurs & toeleveranciers.

Periodieke nieuwsbrief
Via de periodieke gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrief informeert CongresWereld meer dan 5.000 vakgenoten over actuele onderwerpen, veelal gebaseerd op onderzoek, trends en noviteiten binnen het vakgebied.

Partnership
Door partner te worden van AutoleaseWereld, krijgt u online de mogelijkheid om uw organisatie en producten/diensten structureel journalistiek en commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. De zichtbaarheid van uw organisatie kan op diverse manieren plaatsvinden. Niet alleen via een button of banner maar ook met inhoudelijke informatie over uw organisatie waarmee we u toegang bieden tot de markt. AutoleaseWereld biedt contentmarketing waarvan het de bedoeling is om op een positieve manier onder de aandacht te komen bij (potentiële) klanten en uw positionering als specialist binnen het vakgebied te verstevigen.
 

Wilt u méér weten over een partnership, de deelname-mogelijkheden of andere vormen van samenwerking?

Neemt u dan contact op met Sander de Wolf: sander.dewolf@vakwereld.nl of 06-53964271

 

 

Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid en gepubliceerd. Wij gebruiken geavanceerde SEO (Search Engine Optimalisation) methodieken om de informatie naar diverse zoekmachines te sturen.

Een groot aantal vakbladen en portals gebruiken AutoleaseWereld voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de fleetmarkt.

AutoleaseWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij AutoleaseWereld aanlevert. Onderscheidt u zich ook met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen aan info@autoleasewereld.nl:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw kantooradres met postcode en woonplaats
  • Uw algemene e-mailadres
  • De URL (www) van uw website
  • Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten

Let wel, opname van uw bedrijfsgegevens in de index is gratis

Blijvend vernieuwend
AutoleaseWereld ontwikkelt doorlopend nieuwe profileringsmogelijkheden. Heeft u een bepaald marketing-idee of nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Stuur uw idee in een e-mailbericht naar sander.dewolf@vakwereld.nl


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,4 seconden.