Laatste nieuws
 
 
  Adverteren  
 

AutoleaseWereld is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste en grootste (online) vaktitel voor de 'fleetprofessional' (groot en klein) in Nederland. We richten ons op iedereen die zich binnen het bedrijf met zakelijke mobiliteit bezighoudt. In de praktijk is dat meestal de wagenparkbeheerder/fleetowner, de lease- en fleet- of mobiliteitsmanager. Maar ook steeds meer de HR-, financial, inkoop- en facility-manager. Allen gebruiken zij AutoleaseWereld als inspiratiebron en kenniscentrum. Daarbij worden zij op de hoogte gesteld van het laatste nieuws, evenementen, video-interviews, rij-impressies, trends en ontwikkelingen én kan men de 'short-list' bepalen van potentiële leveranciers en organisaties. Ook richten we ons op de aanbieders van mobiliteit: de lease- en verhuurbedrijven, dealermaatschappijen, importeurs & toeleveranciers.

Partnership
Door een partnership aan te gaan met AutoleaseWereld, krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf/merk -meetbaar- journalistiek & commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. We noemen dat managed content. Hiermee bieden wij u toegang tot de markt. Dat werkt beter en effectiever dan 'alleen adverteren'.

AutoleaseWereld heeft inmiddels maandelijks zo'n 30.000 (unieke) bezoekers en meer dan 300.000 pageviews. Via de gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrief, informeren wij tweewekelijks ruim 5.000 gemotiveerde vakgenoten over de belangrijkste ontwikkelingen op hun vakgebied. Als uitgever publiceren we uitgebreide bedrijfsinformatie, (nieuwe) producten en ontwikkelingen, nieuws en achtergronden, (video-)interviews, rij-impressies, columns en de agenda met alle relevante vakcongressen, netwerkbijeenkomsten en andere nuttige evenementen.

Erk Nooij

 

 

Wilt u méér weten over een partnership, de deelname-mogelijkheden of andere vormen van samenwerking?

Neemt u dan contact op met Erik Nooij, Commercieel manager mediazaken: erik.nooij@autoleasewereld.nl of 06-14364885

 

 

 

Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid en gepubliceerd. Wij gebruiken geavanceerde SEO (Search Engine Optimalisation) methodieken om de informatie naar diverse zoekmachines te sturen.

Een groot aantal vakbladen en portals gebruiken AutoleaseWereld voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de fleetmarkt.

AutoleaseWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij AutoleaseWereld aanlevert. Onderscheidt u zich ook met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen aan info@autoleasewereld.nl:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw kantooradres met postcode en woonplaats
  • Uw algemene e-mailadres
  • De URL (www) van uw website
  • Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten

Let wel, opname van uw bedrijfsgegevens in de index is gratis

Blijvend vernieuwend
AutoleaseWereld ontwikkelt doorlopend nieuwe profileringsmogelijkheden. Heeft u een bepaald marketing-idee of nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Stuur uw idee in een e-mailbericht naar erik.nooij@autoleasewereld.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2017 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,08 seconden.