Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Welkom bij ASN Groep

"Permanent streven naar duurzame verbetering van het schademanagementproces door het bieden van adequate oplossingen op het gebied van schadeherstel en spuitwerk aan motorvoertuigen voor  opdrachtgevers, waarbij kostenbeheersing en opdrachtgevers centraal staan."

Dat is de inhoud waar ASN Groep voor staat. ASN staat voor kwalitatief hoogstaand schadeherstel, met een focus op efficiëntie. De klant staat altijd centraal, deze willen wij ontzorgen en verrassen. ASN maakt gebruik van eigen software, waardoor de processen niet alleen optimaal aansluiten op de behoeften van opdrachtgevers en berijders, maar ook sprake is van een grote mate van flexibiliteit in het doen van aanpassingen.

ASN Groep biedt naast de hoge kwaliteitsstandaard en efficiëntie, een groot aantal toegevoegde waarden in en rondom het schadeherstelproces. Wij hebben niet alleen als doel om de kosten voor het schadeherstel zelf laag te houden, maar ook alle kosten eromheen; wij noemen dit Integrale Kostenbeheersing.

ASN Groep heeft zich in de markt gepositioneerd als een professionele organisatie waar kwaliteit van de dienstverlening en het product hoog in het vaandel staan. ASN Groep vertegenwoordigt op dit moment meer dan 75 vestigingen in Nederland die onder onze franchiseformule opereren.

Het is in het belang van alle vestigingen binnen de formule dat de centraal gemaakte afspraken waargemaakt worden. Om dit te bereiken streeft ASN Groep een uniforme kwaliteit, duurzaam repareren en goede arbeidsomstandigheden na, die leiden tot een optimaal beheers-klanten- concept.

Schadeherstel
De autoschadeherstelbranche is van oorsprong een technisch georiënteerde branche. Dat wil zeggen, dat er zeer veel nadruk gelegd wordt op vakmanschap en productkwaliteit.

ASN Groep biedt opdrachtgevers een aantal innovatieve producten/mogelijkheden welke reeds beschikbaar zijn:
• Schademanagement
• PortoMotive (vergaande automatisering en communicatie)
• Capaciteitsmanagement centraal
• Risico-overname voor cascoschade

Pleimuiden 4
1046 AG  AMSTERDAM
Tel:  020 4488 020
E-mail: info@asngroep.nl
Website: www.asngroep.nl

 

Categorie: Schadeherstel

Publicaties over ASN Groep B.V.:

- Nieuws (27)
- Achtergrondartikelen (4)
- Video (1)

Gerelateerde artikelen  
06-12-2010 Nieuws Care Schadeservice neemt Terberg Autoschade over
27-04-2012 Nieuws Autoschade Herstel Groep lanceert schadeplatform Apollo
01-03-2018 Nieuws ASN Groep werkt volledig maatschappelijk verantwoord
05-02-2013 Nieuws ASN Groep kiest voor Audatex 2.0 voor betrouwbare offertes
10-12-2012 Nieuws ASN Groep kiest opnieuw voor lakproducent PPG Industries
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,24 seconden.