Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 173

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 841.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 38 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa.

Sinds 2003 streven wij er iedere dag naar om u een onderscheidende service te bieden als het gaat … 

Categorie: Leasemaatschappijen

LeasePlan Corporation is wereldmarktleider in operationele autoleasing en internationaal één van de leidende spelers in wagenparkbeheer. LeasePlan is opgericht in 1963 en is inmiddels actief in 34 landen op vier continenten.

Dochtermaatschappij LeasePlan Nederland heeft ruim 130.000 voertuigen in beheer en is … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Financiele dienstverlening

Opel heeft een uitgebreid programma personen- en bedrijfswagens. Ieder model is representatief, zuinig en stoot weinig CO2 uit. Daarnaast hebben zij een hoge restwaarde, aansprekende prestaties en een rijke uitrusting. Hiermee bieden ze alles wat de veeleisende, zakelijke rijder verlangt.

Een eigen wagenpark, groot of klein, … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoimporteurs

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en is in staat de klant een flexibele dienstverlening en een perfecte service te bieden waar men bij leasing om vraagt.

Naast het aanbieden van leasetarieven is de dienstverlening van Strix Lease Service op het gebied van autoleasing dusdanig flexibel en overzichtelijk … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Met een portefeuille van een ruim 7.000 leasecontracten bekleedt AA Lease een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele Nederlandse leasemaatschappijen. In contacten en contracten met de klant combineert AA Lease de flexibiliteit van een regionaal georiënteerde onderneming met het schaalvoordeel van een grote speler … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

ABC-Autolease is de specialist op het gebied van financial lease voor zowel nieuwe als gebruikte auto's voor ondernemers waarbij transparantie, maatwerk en prijs centraal staan. ABC-Autolease is niet gebonden aan een leasemaatschappij.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Achilles Autolease B.V. is al meer dan 25 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Als onderdeel van de Spuigroep, waar naast Achilles ook Europcar Nederland onder valt, is Achilles landelijk actief. Onze service kenmerkt zich door een sterke focus op milieu en MVO.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

ACM Fleetforce ondersteunt wagenparkbeheerders in logistiek en operationeel beheer. Juist die zaken waar wagenparkbeheerders zich niet mee bezig willen houden, nemen we van hen over.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Active Car Lease specialiseert zich in het wagenparkbeheer van personenauto's.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

AHZ Lease richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf en begrijpt wat u als ondernemer bezig houdt. Wij weten precies hoe u zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk kunt omgaan met veranderende bedrijfsomstandigheden. Flexibiliteit bij bijvoorbeeld het in dienst treden van een nieuwe medewerker of bij medewerkers met een half jaar contract.

… 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alcredis Finance is een snel groeiende automotive financierings- en leasemaatschappij die zich onderscheidt door persoonlijke betrokkenheid. Alcredis Finance ondersteunt auto-importeurs en geeft dealers financële ruimte. We verzorgen dealerfinanciering, consumentenfinanciering, lease en assurantiën onder eigen naam en diverse … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Speciaal, slechts één woord, maar toch raakt het precies de kern van Auto Lease Partners. Speciaal is het uitgangspunt in álles wat we doen. Onze unieke leasevormen en de bijzondere auto's waar wij maat oplossingen voor verzorgen. Maar ook de wijze waarop wij klimaatneutraal leasen vormgeven. Maar voor dit … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten
Alphabet is een van de vijf grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto's van alle merken. Het bedrijf ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alphamotive is een universele leasemaatschappij voor de zakelijke markt, een dynamische organisatie met ervaren mensen op het gebied van autolease en wagenparkbeheer. Zij kennen de mogelijkheden, zijn flexibel en houden rekening met uw individuele situatie.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Amega Holding bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid en is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen, AA Lease en AA Rental, Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Bij Amega werken circa 450 mensen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Aftermarket
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.