Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 48

 

Met dit nieuwe handelsprogramma biedt motortaxatie.net gratis en gegarandeerd op uw motorfietsen!  

Categorie: Automatisering
 

NAVTEQ is markleider op de wereldmarkt voor digitale kaarten, verkeers- en locatiegegevens.

Ons engagement voor kwaliteit en voortdurende innovatie heeft ertoe bijgedragen dat onze digitale kaartinformatie de voorkeur heeft van vele autofabrikanten, portable- en wirelessbedrijven, aanbieders van internetkaarten, vlootbeheerders … 

Categorie: Automatisering
 

NXP Semiconductors heeft een chip set ontworpen genaam eCall. Het systeem is bedoeld om de responstijd te verminderen van hulpdiensten die reageren op een eCall ongevalmelding.

eCall stuurt bij een serieus auto-ongeval, getriggerd door het vrijkomen van een airbag of door handmatige ontgrendeling, een automatische noodoproep … 

Categorie: Autocom, Automatisering
 

ORTEC levert geavanceerde software-oplossingen en consultancydiensten voor optimalisatie van rit- en routeplanning, voertuig- en palletbelading, personeelsinzet, vraagvoorspelling en logistieke netwerkplanning.  

Categorie: Automatisering
 

Pioneer Benelux heeft haar hoofdkantoor in Almere (NL) en het verkoopkantoor in Melsele (bij Antwerpen). Het Benelux team verzorgt de verkoop van het merk Pioneer voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.

Pioneer is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop van hoogwaardige elektronische producten. … 

Categorie: Automatisering

RAM track-and-trace

RAM track-and-trace is onderdeel van RAM Mobile Data en is al meer dan 20 jaar uw partner in mobiliteit in de Benelux. Om het uiterste uit uw medewerkers en wagenpark te halen, wilt u inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zo kunt u kosten besparen door tijdswinst te boeken, strakker te plannen, … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen, Wagenparkbeheer, Rittenregistratiesystemen
 

RDC Nederland is de grootste informatiseerder in de mobiliteitsbranche en biedt deze sector een breed assortiment met marktinformatie, informatie- en communicatiediensten en automatiseringsoplossingen.

Daarnaast is RDC Nederland actief met diensten op het gebied van ICT en procesintegratie in andere klantgebieden zoals accountancy, … 

Categorie: Automatisering

Sofico is gespecialiseerd in softwaretoepassingen voor automotive financierings-, leasing- en fleetmanagement. Met 24 jaar ervaring in de leasing- en fleetmanagementsector heeft Sofico een uitstekende business expertise ontwikkeld en voorziet het tal van leasingbedrijven van de gepaste softwaretoepassingen.

We zijn een gespecialiseerd … 

Categorie: Automatisering
 

Solera Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Solera Holding Inc., de wereldwijde marktleider in data en software waarmee het bezit van auto’s en huizen gefaciliteerd wordt en digitale identiteiten beschermd worden. De Solera bedrijven bieden slimme data oplossingen aan, met name voor de Verzekerings- en Automotive sector.  … 

Categorie: Automatisering

Spotmaster is een IT-bedrijf met de ambitie om op het gebied van realtime track-en-trace oplossingen, de grootste in Europa te worden.

Bedrijven met een actieve buitendienst zoeken een gesloten urenstroomregistratie. Spotmaster verzorgt deze registratie en levert een veilige en automatische gegenereerde urenstaat waarin niemand … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen

T Comm Tracking & Tracing B.V. is de producent van T Comm Tracking & Tracing en P-Eye bandenspanningssensoren. Beide producten kenmerken zich door slimme en logische toepassingen voor de vrachtwagenbranche.  

Categorie: Automatisering, Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen
 

TaxiLogic is een systeem om taxibedrijven te helpen efficiënter te werken. En dus meer geld te verdienen. De programmatuur is ontwikkeld vanuit de expertise van het taxivak zelf. En TaxiLogic kan zo voordelig geleverd worden omdat er geen dure apparatuur aangeschaft hoeft te worden.

 

Categorie: Automatisering

TrackJack is leverancier van Track&Trace-systemen, geschikt voor vaar- en voertuigen, materieel, personen en huisdieren. Het unieke van TrackJack is dat het een lage aanschafprijs kent en u de keuze heeft tussen Prepaid of een abonnement.

Wilt u zo af en toe een verblijfslocatie weten en verder geen kosten maken, dan kunt … 

Categorie: Automatisering, Rittenregistratiesystemen
 

Met Traxx Motion bepaalt u eenvoudig in slechts 3 stappen de marktconforme waarde van een voertuig op basis van going-concern.  

Categorie: Automatisering
 

Ultimo Fleet Management is een volwaardige tool voor een diversiteit aan activiteiten gerelateerd aan uw wagenpark.

Registreer al uw transportmiddelen en/of vloten en houdt inzicht in de uitrusting per transportmiddel, de schades, de locatiewisselingen, de technische gegevens, etc.

Coördineer alle werkzaamheden … 

Categorie: Automatisering
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,54 seconden.