Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 7

 

Interparking beheert en exploiteert meer dan 575 parkeervoorzieningen in verschillende Europese landen en ontwikkelt vernieuwende parkeerconcepten.  

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

P1 On Street B.V. verzorgt sinds 1981 de exploitatie en het beheer van parkeervoorzieningen. Inmiddels zijn dat er in Nederland al meer dan 60.

Sinds 2005 is Parkeergroep Nederland (PGN) overgegaan in P1 On street B.V. Reeds 23 gemeenten in Nederland maken gebruik van de dienstverlening van P1 On Street B.V..


Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

Park-line biedt een unieke dienst waarmee medewerkers in uw organisatie via de mobiele telefoon parkeergeld kunnen betalen. Met Park-line start en stopt een parkeeractie via de mobiele telefoon en worden aan het einde van de maand de parkeerkosten via de zakelijke rekening afgerekend.

Met mobiel parkeren van Park-line bespaart … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

Parkeer Combinatie Holland maakt deel uit van het VolkerWessels concern en houdt zich bezig met alle facetten van het parkeren. PCH volgt de doorlopende veranderingen in de parkeerdienstverlening op de voet.

PCH levert een uitgekiend dienstenpakket door de combinatie van parkeerservices op straat zowel als in parkeergarages. … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

De Parkmobile Group is marktleider in Nederland (met meer dan 34 gemeenten als klant) en mag een groot aantal (hoofd)steden zoals Londen, Keulen, Athene, Antwerpen, Washington en Amsterdam tot haar klantenkring rekenen.

De Parkmobile Group is aanbieder van innovatieve en geïntegreerde elektronische parkeerdiensten en levert … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

PrivaPark Nederland is gespecialiseerd in het efficiënt oplossen van parkeerproblemen. Wij verkopen als enige in Nederland de PrivaPark parkeerbeugel met afstands-bediening. Door het succes van deze parkeerbeugel hebben wij ons verder gespecialiseerd in de implementatie van diverse bedieningssystemen en randsysteen … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

Q-Park is een onafhankelijke internationale parkeerorganisatie, met een goede tot sterke marktpositie in een groot aantal Europese landen. Wij bieden hoogwaardige parkeeroplossingen op strategische locaties.

 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.