Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Mobiliteit wordt flexibeler, duurzamer en efficiënter
XXImo is een nieuwe en unieke mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger. De kaart op creditcardformaat maakt het mogelijk om al je zakelijk verkeer te plannen, administreren en betalen. Met XXImo bepaal je zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto en het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer: de keuze is aan jou. Ook je hotel of vergaderlocaties en zelfs je vliegtickets boek en betaal je met XXImo.

Reizen op maat
XXImo is de eerste mobiliteitskaart waarmee je je reizen kunt betalen op basis van een vooraf ingesteld ‘reismenu'. Dit menu bepaal je zelf (als zzp'er) of samen met je werkgever. Zo kun je al je woon-, werk- en zakelijk verkeer eenvoudig inplannen zonder vooraf iets vast te leggen. Jij beslist en bent vrij om elke reis op maat in te richten. Simpel, milieubewust en onafhankelijk. Je kunt dus bijvoorbeeld de ene keer met de auto gaan en je brandstof en parkeertransactie afrekenen met de XXImo-card en als er file is de trein pakken. Daarnaast kun je ook onderweg met je XXImo-card een zakenlunch afrekenen, als je werkgever je daarvoor geautoriseerd heeft.

Goed geregeld
Het gedoe met bonnetjes, declaraties en vooraf reserveren van mobiliteitsdiensten is voorgoed verleden tijd. Alle transacties met de XXImo-card komen op één verzamelfactuur te staan, op naam van de kaarthouder. Deze factuur kun je gebruiken voor je btw opgave. Voor je administratie of die van je bedrijf betekent XXImo een stuk minder werk, met financieel voordeel als gevolg. De belastingdienst heeft verklaard dat alle XXImo facturen voldoen aan de spelregels voor BTW opgave.

Duurzaam
XXImo is op veel gebieden vooruitstrevend. Ook wat betreft duurzaamheid. Op je persoonlijke XXImo-pagina krijgt de kaarthouder inzicht in zijn CO2 uitstoot en het bedrijf inzicht van alle medewerkers. Welke gevolgen hebben je reizen voor het milieu? Bovendien kun je de CO2 uitstoot tegen kostprijs laten compenseren. Je krijgt van ons direct de mogelijkheid om iets terug te doen voor het milieu. Lees hier meer over op de website van ClimaCount.

Veilig
De XXImo-card maakt gebruik van het wereldwijde Visa-netwerk. Hiermee is de XXImo-card veilig en je privacy gegarandeerd.

XXImo voor de autoleasewereld
Voor het leasebedrijf biedt XXImo een unieke oplossing voor de steeds veranderende mobiliteitbehoefte van de zakelijke reiziger. Door het brede scala aan mobiliteitsdiensten ben je ervan verzekerd je klanten de beste mobiliteitsoplossing te kunnen.bieden. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe diensten toegevoegd, dus deze zekerheid blijf je ook in de toekomst behouden.
XXImo is snel te implementeren en biedt alle diensten onder 1 dak, dus is het niet meer nodig afspraken te maken met verschillende leveranciers.

Klik hier voor de videopresentatie van de XXImo-card

Pettelaarpark 105
5216 PR  DEN BOSCH
Tel:  0900 1980 (€0,35 p.g
Website: www.xximo.nl

 

Categorie: Tank- & mobiliteitskaarten

Publicaties over XXImo:

- Nieuws (28)
- Achtergrondartikelen (5)

Gerelateerde artikelen  
10-04-2012 Nieuws Athlon Car Lease eerste aanbieder XXImo mobiliteitskaart
17-04-2018 Nieuws Internationaal partnership tussen Arval en XXImo
27-05-2016 Nieuws XXImo neemt klanten failliet Mobility Card Services B.V. over
04-04-2012 Nieuws XXImo mobiliteitskaart meet CO2-uitstoot
22-06-2017 Nieuws XXImo breidt netwerk verder uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,5 seconden.