Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

De stichting Hansa Green Tour promoot duurzame technologie en hernieuwbare energie door inspirerende netwerk reizen langs duurzame ‘best practises’ te organiseren in Europa voor bedrijven en overheden. Alle deelnemers rijden daarbij zelf met elektrische auto’s en auto’s op groengas om de laatste stand van duurzame techniek zelf te zien, te voelen en te ervaren.Netwerk reis voor duurzaamheidsprofessionals

Deze 2e Hansa Green Tour Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk is een unieke netwerk reis met elektrisch vervoer naar een van de grootste duurzaamheidsevents van Europa.
Centrale thema’s tijdens deze 4-­daagse reis zijn elektrische mobiliteit, het zelf opwekken en opslaan van duurzame energie en de integratie in slimme gebouwen.

Lees hier meer
Deelnemers zijn veelal duurzaamheidsprofessionals die direct en/of indirect te maken hebben met het verduurzamen van mobiliteit en het stimuleren van hernieuwbare energie.

 
Samen met partners zoals AutoleaseWereld proberen we zoveel mogelijk partijen enthousiast te maken voor duurzame mobiliteit , steeds de laatste stand van de techniek te laten zien en mensen met elkaar te verbinden. Van de nieuwste hybride auto’s tot auto’s op groengas, van draadloos opladen van elektrische auto’s tot zwaar vrachtvervoer op bio lng.

De Nijverheid 21
9207 DG  DRACHTEN
E-mail: info@hansagreentour.com
Website: www.hansagreentour.com

 

Categorie: Elektrisch rijden en laden

Publicaties over Hansa Green Tour:

- Nieuws (13)
- Achtergrondartikelen (5)
- Video (5)

Gerelateerde artikelen  
01-03-2017 Nieuws AutoleaseWereld deelnemer aan Hansa Green Tour
23-02-2017 Nieuws Programma Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days 2017
09-03-2017 Nieuws Verslag van eerste dag Hansa Green Tour
07-02-2018 Nieuws World Sustainable Energy Days
02-03-2017 Video Hansa Green Tour: een reis op alternatieve brandstof
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.