Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

ROI fleet & mobility optimaliseert, integreert en beheert uw wagenpark en overige mobiliteit.     Van leaseauto tot e-bike, van mobiliteitspas tot deelauto en van OV tot electrische scooter.

Wij zijn het deskundig en onafhankelijk verlengstuk van uw organisatie op mobiliteitsgebied en volledig gericht op het ontzorgen van u en uw medewerkers. Dat doen we met ons enthousiaste team van ca. 25 professionele en intens betrokken medewerkers, ISO gecertificeerde processen en innovatieve ICT oplossingen. Met als doel om alle zorgen van u uit handen te nemen en de laagst mogelijke integrale kosten van uw mobiliteit (TCM) te realiseren.

Vanaf de oprichting in 1994 zijn wij actief als onafhankelijke adviseurs op het gebied van leasing, wagenparkbeheer en flexibele mobiliteit. In die ruim 23 jaar hebben wij honderden organisaties geholpen bij de optimalisering van hun wagenpark en mobiliteit. Vraagstukken als single- of multi-vendor, verduurzamen autoregeling, mobiliteitsbudget, benchmark van leaseprijzen, controle van hercalculaties en begeleiden van (lease)tenders, zijn voor ons dagelijks werk, waarbij we grote verbeteringen en forse besparingen (oplopend tot meer dan 15%) tot stand brengen.

Vanaf 2004 zijn we gestart met wagenparkbeheer “as a service”. Inmiddels beheren wij voor tientallen klanten hun wagenpark, met in totaal meer dan 10.000 leaseauto’s. Dat betekent dat we de autoregeling van onze klant uitvoeren, de leasemaatschappijen en overige leveranciers managen, de offertes, hercalculaties, matrices en facturen controleren en onze klant voorzien van de benodigde bestanden (bijv. voor de salarisadministratie en de financiële administratie). En uiteraard nemen we de communicatie met uw medewerkers op ons als ze een nieuwe auto mogen uitkiezen, een tijdelijke of poolauto nodig hebben of hun auto moeten inleveren. Deze operationele wagenparkbeheer activiteiten zijn er vooral op gericht op u en uw medewerkers te ontzorgen, zodat er meer tijd en focus voor uw core business is.

Daarnaast voegen we waarde toe door onze pro-actieve en structurele analyses en (besparings)adviezen, welke we in een overzichtelijk en helder kwartaalrapport aan u ter beschikking stellen. Uw persoonlijke Fleet Manager van ROI komt bij u langs om dit rapport door te nemen en toe te lichten. Deze tactische en strategische adviezen leiden tot lagere kosten, betere processen, meer duurzaamheid en u kunt op basis van deze adviezen betere besluiten nemen.

De afgelopen twee jaar hebben wij ons verder ontwikkeld van professioneel wagenparkbeheerder tot service integrator op het gebied van mobiliteit. Dat betekent dat alle vormen van mobiliteit via ons platform als flexibele dienst door u kunnen worden afgenomen. Integrale mobiliteit dus met 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt. Via My Mobility Monitor, een innovatieve app, worden u en uw medewerkers zo goed als real time op de hoogte gehouden van gebruik en kosten en voorzien van handige en kostenbesparende adviezen.  
Dat is voor ons meer dan goed wagenparkbeheer!

Meer weten? Neem contact op met:
ROI fleet BV, Gooimeer 6-04, 1411 DD, NAARDEN
Jaap van Daalen (Algemeen Directeur)
035-6948235 // 06-26220011
j.van.daalen@roifleetmobility.nl
 

Gooimeer 6
1411 DD  NAARDEN
Tel:  035-6948235
E-mail: servicedesk@roigroep.nl
Website: www.roifleetmobility.nl

 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer

Publicaties over ROI Fleet & Mobility:

- Nieuws (2)
- Achtergrondartikelen (2)
- Video (2)

Gerelateerde artikelen  
06-07-2016 Nieuws ALD Automotive beste leasemaatschappij van Nederland
18-04-2017 Nieuws Nieuwe uitstraling website ROI fleet & mobility
01-02-2013 Nieuws ROI fleet behaalt ISO 9001:2008 certificaat
26-03-2019 Nieuws AutoBinck neem ROI Fleet & Mobility over
06-12-2012 Nieuws Leaseregistraties veren in november weer even op
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.