Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 152

 

Alphamotive is een universele leasemaatschappij voor de zakelijke markt, een dynamische organisatie met ervaren mensen op het gebied van autolease en wagenparkbeheer. Zij kennen de mogelijkheden, zijn flexibel en houden rekening met uw individuele situatie.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alphera Financial Services ((BMW Financial Services) is een gerespecteerde financieringsmaatschappij die nauw samenwerkt met autobedrijven van diverse merken. Wij bieden een volledige reeks aan financiele oplossingen op maat, altijd passend bij uw wensen en behoeften.

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Amber is een nieuwe generatie carsharing platform dat een intelligente app en aangepaste elektrische BMW i3's gebruikt om het aantal auto’s dat nodig is om een bepaald aantal mensen te bedienen drastisch te verminderen. 

 

 

Amcar Groep is de overkoepelende organisatie voor Amcar Auto Herstel, Amcar Autoverhuur, Amcar Shortlease en AutoRent Amcar. Amcar Groep richt zich op schadeherstel en de verhuur en lease van personenauto’s’ en bedrijfswagens.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Amega Holding bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid en is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen, AA Lease en AA Rental, Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Bij Amega werken circa 450 mensen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Aftermarket
 

De Eerste Arnhemse Wegen- en Sleepdienst van Amerongen B.V. is als één van de grootste bergingsbedrijven van Nederland met haar jarenlange kennis en ervaring een begrip in Europa.

 

Categorie: Bergingsbedrijven
 

Autoleasebedrijf

 

 

De ANWB is een vereniging die met een mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

De Wegenwacht biedt diverse diensten aan om ook de service te kunnen bieden die het beste bij u past. Zo heeft de Wegenwacht interessante voordelen voor jongeren en kunt u bij ons terecht voor een Vervangende Auto Service.  

Categorie: Hulpverleners
 

Aon levert traditionele en alternatieve verzekeringsoplossingen en risicomanagementdiensten voor bedrijven, organisaties en instellingen met grote en kleine wagenparken. Voor zowel zakelijk als privé gereden auto's gaat het om programma's op het vlak van bedrijfswagenparken en personeelsvloten.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Ardea Auto, uw Ford dealer, is met 15 vestigingen altijd dichtbij als u in Zuid-Holland bent gevestigd. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Bij ArenaLease werken goed opgeleide, gemotiveerde mensen met vakkennis, ervaring en verstand van auto`s. Onze organisatie is klein en informeel.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

ARI biedt u flexibele leasing en financiering. U hoeft niet een auto te leasen bij het ene bedrijf en de financiering te regelen via een ander. U kunt bij ons terecht voor iedere vorm van dienstverlening voor uw vloot of voor een enkel voertuig.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Arval is een onderdeel van BNP Paribas, de op 3 na grootste bank van Europa. Als leasemaatschappij beheren wij wagenparken van 20 tot ruim 5.000 personenauto's, bestelauto's en lichte vrachtauto's van elk merk en voor elke branche.

 

Categorie: Leasemaatschappijen


ASN Autoschade, ook bekend onder de naam ASN Groep B.V., is een schadeherstelketen en heeft landelijk een netwerk van meer dan 75 vestigingen. Bij ASN staan u en uw berijder centraal, wij ontzorgen en verrassen. Bij alle ASN vestigingen staan kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dat blijkt ook uit … 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.