Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 152

 

Assumotive is een onafhankelijk verzekeringsconsultancy bureau dat zich met name richt op het segment Automotive. Assumotive adviseert bedrijven met betrekking tot bedrijfsrisico's en schadeverzekeringen, portefeuillebeheer, verzekeringsbeleid en risicomanagement.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon negen vestigingen in Europa. Athlon is sinds 2006 onderdeel van DLL, een 100% dochter van de Rabobank Groep.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Athlon Mobility Consultancy verzorgt tactisch en strategisch advies op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Met onze integrale aanpak, waarbij we alle aspecten van mobiliteit meenemen en met onze vernieuwende mobiliteitsconcepten, spelen we in op een sterk veranderende mobiliteitsmarkt.

 

Categorie: Advies en consultants
 

AUMACON is kenner van de automotivesector en specialist in bedrijfskundige en marketingvraagstukken. Wij zijn automarketeers, in de ruimste zin van het woord en wij werken voornamelijk op de volgende 3 gebieden:
- consultancy
- conceptontwikkeling
- contentproductie


 

Categorie: Advies en consultants
 

Autoimporteur

 

 

U kunt bij ons terecht voor alle merken personen- en bedrijfswagens en wij stemmen onze offertes altijd af op de situatie voor uw bedrijf geldt. Auto Lease Company is een betrouwbare leasepartner die graag een langdurige en goede relatie met u opbouwt.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Auto Lease Groningen is een universele leasemaatschappij en is sinds 1987 een toonaangevende speler op de noordelijke leasemarkt. Eén van de belangrijkste graadmeters van onze kwaliteit in dienstverlening is de mate van klantentrouw.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autoimporteur

 

 

Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. Auto Trader brengt potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Bij versnellingsbak revisiebedrijf Autotransmission werken specialisten met gemiddeld zo'n 20 jaar ervaring in de reparatie en revisie van handschakel-, automatische en continu variabele versnellingsbakken voor auto's.

 

Categorie: Aftermarket
 

AutoBinck Group is al meer dan een eeuw actief en is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt. AutoBinck is actief in 8 Europese landen. De groep telt 50 werkmaatschappijen, verdeeld over 4 divisies, en behoort daarmee tot de 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa.

… 

Categorie: Autoimporteurs, Aftermarket
 

Als je al zoveel jaar marktleider bent in taxatiesystemen heb je recht van spreken. De door ons opgedane kennis en ervaring komt voort uit onze nadrukkelijke behoefte om vooral bij de autobedrijven langs te gaan en naar hen te luisteren. Zo is een omvangrijk productenpalet ontstaan dat naar wens is in te richten voor ieder autobedrijf.

… 

Categorie: Automatisering
 

AutoDisk brengt diverse producten op de markt die in al deze wensen voorzien. AutoDisk is sinds 1991 actief op de markt van automotive software en autogegevens. De overeenkomst tussen al onze klanten is dat ze allen actief zijn in de automotive branche.

 

Categorie: Automatisering
 

Autodistribution Nederland B.V. (ADN) is één van de grootste distributeurs in Nederland van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. De producten worden verkocht en geleverd door een landelijk netwerk van AD Grossiers.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Autoglaz is de nieuwe expert in autoruitherstel. Een organisatie die alle automobilisten (particulieren, leasemaatschappijen en fleetowners) met ruitschade direct en voor de beste prijs weer op weg helpt.

 

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.