Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 152

 

Autoplanning ziet haar dienstverlening als een verlengstuk van meerdere bedrijfsactiviteiten. Deze begint bij uw mobiliteitswensen. Op tal van terreinen zetten wij alles op alles om mobiliteit binnen uw bedrijfsplanningen in te passen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Wij vinden dat een leasecontract geen keurslijf moet zijn en hechten grote waarde aan flexibiliteit. Autolease is níet alleen een kwestie van leasecontracten afsluiten en auto's leveren. Het is mensenwerk, een kwestie van dienstverlening.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

De kracht van Autopoule is het inzetten van in nieuwstaat verkerende, gebruikte auto’s met een lage kilometerstand. In dit concept heeft de vorige eigenaar verhoudingsgewijs de grootste afschrijving van de auto voldaan.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Solutions is een onafhankelijk adviesbureau dat door middel van het toepassen van efficiënte oplossingen kostenbesparingen op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer bewerkstelligt.

 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

Via de Autorola fleet- en leaseveilingen kunnen auto's via een online biedingproces verkocht worden. Verkopende partijen zijn o.a. leasemaatschappijen, importeurs, fleetowners en dealerholdings.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Autoschade Herstel Groep is een snel groeiend en landelijk dekkend netwerk van autoschadeherstelbedrijven. De organisatie bestaat voornamelijk uit zelfstandige en gemotiveerde ondernemers met hart voor hun zaak. AHG verzorgt de volledige schade-afhandeling voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

 

Categorie: Schadeherstel
 

Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto's. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

AutoScout24 helpt consumenten om snel en efficiënt een occasion te vinden o.a. door het aanbieden van autotestrapporten. In Nederland verkopen zo'n 4.000 autobedrijven hun auto's via AutoScout24. Met 195.000 auto's online hoort AutoScout24 tot de grootste autoportals van Nederland.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Autotaalglas is de autoruitspecialist die door de particuliere automobilist en vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen wordt ingeschakeld om 24 uur per dag autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen.

 

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
 

Autotarget is gespecialiseerd in de Werving en Selectie en/of Executive Search binnen de Automotive sector. We plaatsen bij Leasemij's / Dealers / Importeurs / Toeleveranciers.

 

Categorie: Werving en selectie
 

Voor de professionele dealerorganisatie begint een succesvolle, rendabele verkoop van een voertuig met een goed inruilvoorstel. Het bepalen van de juiste waarde is dus cruciaal.

 

Categorie: Automatisering
 

Autotelex houdt zich sinds 1964 intensief bezig met het in kaart brengen van de Nederlandse markt voor motorvoertuigen. Autotelex is marktleider in motorvoertuigengegevens (auto's, motorfietsen en bedrijfswagens).

 

Categorie: Automatisering
 

Autoveiling Nederland is met de verkoop van ruim 10.000 voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuig remarketing.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Averus Financial Services is een gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappij die nauw samenwerkt met een exclusieve groep automobielbedrijven en motorendealers. U kunt bij deze dealers terecht voor goede lease- en financieringsoplossingen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Financiele dienstverlening
 

De activiteiten en verantwoordelijkheden van AVIA Nederland en haar leden beslaan een breed werkgebied. De AVIA groep maakt zich sterk om haar klanten efficiënt te voorzien van hun behoefte aan energieproducten en overige diensten met de grootst mogelijke waarborging van continuïteit (door beheer van logistieke keten), kwaliteit … 

Categorie: Brandstofleveranciers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.