Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 27

 

De expertise van Van Dijk LeaseAdvies is autoleasing en wagenparkbeheer. Wij zijn onafhankelijk van automerken en leasemaatschappijen dus wij kunnen u altijd een concurrerende (lease)prijs aanbieden.


 

Categorie: Advies en consultants
 

De automotive sector heeft de laatste jaren te kampen gehad met teruglopende verkoopcijfers, overcapaciteit bij fabrikanten, toenemende consumenteneisen, druk van fabrikanten om risico’s verder in de keten te plaatsen, nieuwe technologieën in complexere auto’s, fusies en steeds veranderende Europese wetgeving. En er is … 

Categorie: Juridische dienstverlening
 

DirectLease.nl is als leasemaatschappij in 2001 begonnen met het aanbieden van leaseauto's via internet. DirectLease.nl is daarmee de ideale partner voor kleine en middelgrote ondernemingen die zonder gedoe een goed leaseproduct willen voor een uitstekende prijs.

 

Categorie: Online leasemaatschappijen
 

Verzorging onderweg, gegarandeerde mobiliteit en optimale betalingscondities bieden de 89.000 zakelijke klanten van DKV doorslaggevend voordeel. Iedere dag opnieuw.

En het voorkomen van wachttijden en de aanlevering van glasheldere tolafwikkeling en -afrekeningen dragen bij aan uw soepele logistiek.

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

 

 

Een geschil hoeft geen bedreiging te zijn. Samen met u maken wij er een kans van.

Wij stellen uw ondernemersbelangen centraal en luisteren goed. Want wij beseffen dat luisteren het begin van de oplossing is. Wij willen weten wat u beweegt en wat u wilt bereiken.

Wij zijn er van doordrongen dat ons prachtkantoor … 

Categorie: Juridische dienstverlening
 

Donkervoort Automobielen is sinds 1978 fabrikant van exclusieve, handgebouwde sportauto's. Onze klanten zijn verspreid over de gehele wereld en delen zonder uitzondering de passie voor ons merk en onze auto's.

 

Categorie: Autoimporteurs
 

Dragintra is gespecialiseerd in het efficiënt on line beheer van grote wagenparken (100-5000), zowel lokaal als internationaal. Daarvoor heeft Dragintra zelf een tool ontwikkeld, "Fleet Pack®", dat met de prestigieuze Fleet Internet Innovations Award 2008 werd bekroond. Fleet Pack® is als tool ook beschikbaar voor bedrijven.

… 

Categorie: Automatisering
 

Als een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid Nederland (380 medewerkers) vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 12 officiële merkimporteurs. Leasemaatschappij Driessen Autolease maakt deel uit van de Driessen Autogroep.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Jaarlijks leidt DriveTech International ruim 35.000 cursisten op, variërend van beginnende automobilisten tot ervaren beroepschauffeurs. Ons team van professionele instructeurs zet zich in om de in het verleden gecreëerde hoge kwaliteit van onze opleidingen te handhaven en verder te ontwikkelen.

Wij bieden als … 

Categorie: Opleidingen en trainers
 

Om Nederland rijdend te houden, kan met de inzet van verkeersmanagementmaatregelen het verkeer optimaal worden verdeeld over de schaarse ruimte en tijd. Een enkel verkeerslicht is niet genoeg om alle verkeersproblemen op te lossen, maar door verkeersmaatregelen op een gecoördineerde manier in te zetten, kan wél het nodige effect … 

Categorie: Advies en consultants
 

DutchLease maakt, als middelgrote leasemaatschappij met regionale vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort, deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Financiele dienstverlening
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.