Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

 

De ECOdrive is een innovatieve toeren- en snelheidsbegrenzer. U spaart zowel kosten als het milieu. Minder CO2 gaat samen met een lager brandstofverbruik, minder onderhoud, minder schade en een hogere restwaarde.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

ecomobiel is de gidsbeurs op het gebied van duurzame mobiliteit binnen de Benelux. Daarnaast is de vakbeurs ook uitgegroeid tot het platform waar concreet zaken wordt gedaan en de spil vormt om nieuwe relaties aan te gaan. Zo heeft 26% van de bezoekers de intentie om binnen 6 maanden te investeren in duurzame mobiliteit.

… 

Categorie: Groene leaseproducten, Pers- en publiciteitsondersteuning, Elektrisch rijden en laden
 

Er is een verschuiving gaande van autoleasing naar mobiliteitsleasing met als interessant gevolg dat dit nieuwe product in principe kan worden aangeboden aan elke werknemer in Nederland. Voor de autoleasebranche betekent dit dat er een nieuwe markt beschikbaar komt en voor de werkgever de vermindering van de administratieve lasten door … 

Categorie: Advies en consultants
 

Bij EDW autolease werkt een team vakbekwame specialisten met een ruime ervaring in de automotive branche en financiële dienstverlening. EDW Autolease is een onafhankelijk intermediair, gespecialiseerd in bedrijfswagens.

Naast de standaardproducten zoals operationele en financiële lease voor zowel nieuwe- als gebruikte … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Elias Wagenpark Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke markt. Wij houden uw huidige wagenpark kritisch tegen het licht en voorzien u van bruikbare adviezen. Wist u dat een besparing op de autokosten van 10% meer regel dan uitzondering is?

 

Categorie: Wagenparkbeheer
 

Emil Frey Nederland NV, voorheen PGA Nederland, is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, … 

 

Entropia Critical Concepts is een telecommunicatienetwerk in Vlaanderen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bestemd voor professionele bedrijfscommunicatie. Het TETRA netwerk bestaat uit meer dan 410 zendmasten, waarbij iedere mast verbonden is via digitale verbindingen. Door het toepassen van de trunking techniek is optimaal radioverkeer … 

 

Essing Dieseltuning bv ontwikkelt produkten die brandstof besparen zonder het vermogen van het voertuig te verhogen. Door het plaatsen van een ECO-pack (een electronica-module) kunnen wij uw voertuig tot 12% zuiniger maken. Onze produkten hebben een zeer korte terugverdienperiode en worden geplaatst via een landelijk inbouwnetwerk.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Vanaf de bron vindt de gewonnen ruwe olie via tankers of pijpleidingen zijn weg naar de raffinaderijen in Rotterdam en Antwerpen. Daar worden de vloeistoffen en gassen die in een vat aardolie zitten van elkaar gescheiden en ontstaan de producten die ExxonMobil op de markt brengt.


 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

EsWé Autoleasing biedt maatwerk in leasecontracten. En scherpe tarieven. U kunt er in principe voor elk merk en type terecht. Vraag EsWé Autoleasing om een leasecontract dat naadloos aansluit op uw wensen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Het Euro-codicil is een Europese reddingskaart om direct persoon- en voertuiggegevens in pas- en kaartvorm beschikbaar te hebben voor brandweer, politie, trauma- en ziekenhuispersoneel en ambulance in binnen- en buitenland.


 

Categorie: Hulpverleners
 

Eurogas, opgericht in 1978, is een Landi Renzo Group company, 's werelds grootste fabrikant van LPG en CNG producten in de automotive branche. Landi Renzo (www.landi.it) genoteerd aan de financiële beurs Borsa Italia, beschikt over diverse eigen vestigingen wereldwijd en ontwerpt alle componenten in haar eigen R&D centrum. De … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Euromaster is een Europese keten van bandenservicebedrijven met 100 vestigingen en tientallen mobiele units in Nederland. 800 Nederlandse vakmensen staan 6 dagen per week klaar voor bestuurders van personenauto's (particulier en lease).

 

Categorie: Bandenonderhoud
 

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

 

Categorie: Autoverhuurders
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.