Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 30

Freid Recruitment is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van recruitment binnen de zakelijke dienstverlening. Vanuit de automotive branche (met de nadruk op autoleasing en automotive finance), heeft de organisatie zich in de loop der jaren in de breedte ontwikkeld naar andere … 

Categorie: Advies en consultants, Werving en selectie
 

 

 

Een autoverzekering van FBTO stelt u zelf samen. Gemakkelijk, snel en goed... ongeacht wat voor auto u hebt aangeschaft. En is er sprake van een 'gevalletje total loss', dan vergoedt FBTO niet alleen de aanschafwaarde van een splinternieuwe auto maar ook van een tweedehandsje. Tot 3 jaar na aankoop!

 

Categorie: Verzekeraars
 

Als huisfinancierder van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Iveco, Lancia, Land Rover en Chrysler biedt FGA Capital een scala aan financiële diensten, variërend van huurkoop en financieringen tot Full Operational Lease constructies. Ook voor verzekeringen en onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

FCE Bank plc. is een financiële dienstverlener die onder andere krediet verstrekt voor de aanschaf van één of meerdere auto's.

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

 

Categorie: Autoimporteurs
 

 

 

Financial Lease Twente is de online financial lease intermediair met de grootste leasevoorraad van Nederland.

Onze leasevoorraad is afgestemd voor ondernemend Nederland, wij tonen u enkel BTW voertuigen van nieuw tot 5 jaar oud.

 

Categorie: Financiele dienstverlening, Online leasemaatschappijen
 

 

 

 

Fleet Coaching on the Job begeleidt autobedrijven en medewerkers van importeurs zodat zij voor de middellange en lange termijn succesvol, gestructureerd en pro-actief de zakelijke markt zelfstandig kunnen bewerken.

 

Categorie: Opleidingen en trainers
 

Fleet Consult heeft specifieke kennis op het gebied van leasing en wagenparkbeheer. Duurzaamheid is bij ons een kernbegrip. Of het nu gaat om de relatie met onze klanten, om het inrichten van het wagenpark, het uitbrengen van advies of ontwikkelingen in de toekomst met betrekking tot mobiliteit. Onderzoek toont aan dat bedrijven die hun … 

Categorie: Advies en consultants
 

 

Categorie: Automatisering
 

Wat ooit als een klein congres is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot hét event voor de zakelijke mobiliteit sector, waarbij de behoefte van de fleetowner centraal staat, Het Fleet Management Event. Ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe elementen toegevoegd.

 

 

Fleet Profile is een direct marketing organisatie die zich specifiek richt op de markt voor zakelijke mobiliteit in de Benelux.

 

 

Fleet Support is onafhankelijk marktleider in het realiseren van structurele kostenreducties in het mobiliteitsproces.

 

Categorie: Advies en consultants
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.