Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 19

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleet management en asset tracking. Van eenvoudige track and trace systemen tot zeer geavanceerde oplossingen met temperatuurregistratie en/of digitale tachograafdownload mogelijkheden. Modulair uitbreidbaar, dus u betaalt alleen voor de functionaliteit die u gebruikt.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Rittenregistratiesystemen
 

Hoornweg geeft componenten en systemen van topkwaliteit een toegevoegde waarde in de vorm van maatwerk, technische ondersteuning en productontwikkeling. Hoornweg levert o.m. het bekende Canadese accumerk 'Rolls'.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Gabriel Mobiliteit & Lease is een moderne leaseonderneming die met u meedenkt en -rekent. Wij streven ernaar om voor ieder wagenpark en iedere behoefte voor mobiliteit een gepaste leasevorm aan te bieden. Bij ons gaat mobiliteit verder dan alleen autolease wij verkopen en leasen ook electro scooters en scootmobielen.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Garmin Nederland presenteert het complete assortiment consumentenproducten op het gebied van satellietnavigatie. Het gaat om instrumenten voor de sectoren automotive, outdoor, fitness en de maritiem.  

Categorie: Automatisering
 

GE Capital is een van de top 10 Europese leasemaatschappijen, een van de top 5 Europese fleet services aanbieders en een toonaangevende specialist in financiële oplossingen voor de gezondheidszorg. Wij ondersteunen fabrikanten en leveranciers in heel Europa met op maat gemaakte internationale programma's en we bieden bedrijven met … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

 

Categorie: Bergingsbedrijven
 

Bij Opel komt u altijd op de eerste plaats. Daarom doen eij méér dan alleen innovatieve auto's van hoge kwaliteit ontwikkelen en produceren. Wij vinden het minstens zo belangrijk dat wij u een uitgebreide service kunnen bieden om ervoor te zorgen dat u ná de aflevering van uw auto te allen tijde tevreden bent … 

Categorie: Autoimporteurs
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Bij landelijk autoruitspecialist GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare dienstverlening omdat wij zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een GlasGarage autoglasspecialist, bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. … 

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
 

Of u nu verzekeraar, fleetowner, leasemaatschappij, garage-of schadebedrijf bent, u verwacht een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. GlassConnect biedt u beide.

Wij hanteren fabrieksoriginele topkwaliteit voor een concurrerende prijs, een uitgebreid management-informatiesysteem en onze monteurs zijn gecertificeerde specialisten.

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
 

 

Categorie: Advies en consultants
 

Met een frisse, eigentijdse en enigszins tegendraadse benadering werken wij dagelijks voor tevreden klanten. Wij nemen de tijd om uw wensen helder in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u van ons direct een betrouwbaar lease-advies. Op maat, flexibel met een heldere prijsstelling.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Innovatie van producten en materialen is de kern van Goodyears activiteiten. Het bedrijf beschikt al sinds 1943 over een groot R&D-centrum dat verantwoordelijk is voor duizenden patenten.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

 

 

De Green Deal werd op 3 juni 2015 en op 27 september 2016 ondertekend door (in alfabetische volgorde): Alphabet Nederland, ANWB, Business Lease Nederland, BOVAG, Centraal Beheer Achmea, Climate Neutral Group, de Groene Zaak, EY, gemeente Den Haag, gemeente Utrecht, gemeente Zwolle, Greenwheels, InsEur Innovations, Kyotolease, Multilease, … 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.