Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

De stichting Hansa Green Tour promoot duurzame technologie en hernieuwbare energie door inspirerende netwerk reizen langs duurzame ‘best practises’ te organiseren in Europa voor bedrijven en overheden. Alle deelnemers rijden daarbij zelf met elektrische auto’s en auto’s op groengas om de laatste stand van duurzame … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

H4 car lease biedt een breed aanbod van leaseproducten tegen een aantrekkelijk leasetarief. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en heldere afspraken.

Wij zijn u graag van dienst bij het geven van advies over diverse leasevormen, de samenstelling van uw wagenpark en het verlenen van service. Op die manier zijn we in staat … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autoimporteur

 

 

Hankook is een premium-bandenfabrikant die in 1941 is opgericht in Korea.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Harvest B.V. is gespecialiseerd in de distributie en import van artikelen voor de automobiel- en motorbranche. Harvest staat voor het snel leveren van goederen en diensten met een goede service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Om snel en goed te kunnen leveren hebben wij een modern pand in De Meern van waaruit wij de distributie verzorgen … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Wij zijn een landelijk opererend, allround autoverhuur- en autoleasebedrijf. Als echte automensen zijn we primair bezig met een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding van ons voertuigenpark en maximale service aan onze klanten.

Wij hebben niet het streven om de grootste te worden binnen de branche maar proberen wel … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

consultants

recruitmentspecialisten

psychologen

 

Categorie: Advies en consultants, Werving en selectie

Heliview Conferences & Training organiseert congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in leadgeneratie, informatieverschaffing en voorlichting op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie. Daarnaast bieden wij een event en trainingen op het gebied van Fleetmanagement:

Categorie: Opleidingen en trainers
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Wij zijn officieel vertegenwoordiger van de automerken Bentley, Bugatti, Lamborghini, Maserati en Rolls-Royce.  

Categorie: Autoimporteurs
 

Het Branche Bureau (HBB) is gespecialiseerd in het managen van samenwerkingsverbanden in verschillende vakgebieden.  

Categorie: Advies en consultants
 

Hexon levert ICT diensten aan de automotive branche. Inmiddels maken meer dan 2.500 auto-, motor-, truck-, camper- en caravanbedrijven gebruik van onze diensten.

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan koppelingen met portals, in binnen- en buitenland, dat onze klanten gebruiken om hun voorraad via internet of andere media te … 

Categorie: Remarketing diensten
 

Naast leasemaatschappij zijn wij een kenniscentrum op het gebied van duurzaam transport. Kennis delen is de kracht. Iedereen kan hier online zijn kennis en informatie kwijt, onze klanten, leveranciers, partners en iedereen die gelooft in schonere mobiliteit.  

Categorie: Leasemaatschappijen

Het programma Het Nieuwe Rijden (HNR) stimuleert automobilisten, beroepschauffeurs en wagenparkbeheerders over te gaan tot een energie-efficiënter aankoop-, reis- en rijgedrag. Dat via uiteenlopende projecten, maar ook via rijstijltips en trainingen. Doel van het programma is een reductie van minimaal één megaton … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.