Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 53

MyFMS staat voor My Fleet Management System en is een applicatie die ontwikkeld is binnen het familiebedrijf Micpoint B.V. Door marktconform denken is MyFMS uitgegroeid tot een innovatieve clouddienst, die zich niet meer alleen richt op fleetmanagement, maar waarbij Smart Cities en Smart Mobility daarnaast een belangrijk rol zijn gaan … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen

Mitsubishi Motor Sales Nederland is sinds de jaren 70 officieel importeur van Mitsubishi Motors in Nederland. Mitsubishi Motors is een middelgrote fabrikant met een wereldwijde dekking en een gamma voertuigen dat in Japan wordt ontworpen en ontwikkeld.

De voertuigen worden gebouwd in 7 fabrieken, verspreid over 5 landen naast … 

Categorie: Autoimporteurs
 

In M. de Koning Autolease b.v. vindt u een mobiliteitspartner die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze leasemaatschappij maakt deel uit van de M. de Koning Autobedrijven.

Hierbinnen vindt u alles wat met mobiliteit heeft te maken; Dealerbedrijven, schadeservice een autoverhuurmaatschappij en eigen … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Maandprijs.nl is het platform voor de beste privé lease deals. In samenwerking met verschillende leasemaatschappijen zetten we campagnes op en zorgen we voor nieuwe klanten voor de leasemaatschappij. De consument profiteert van scherp onderhandelde private lease deals. Momenteel alleen nog private lease voor auto's, maar vanaf … 

 

Sinds 1993 levert Macadam aan de praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector.

Voor de leasesector wordt Macadam veelal ingeschakeld als onafhankelijke partner voor eindecontract inspecties / rapporten.

 

Categorie: Autotransport, Remarketing diensten, Voertuiginspectie
 

MAN Lease is bekend met alle ins en out van de wegtransportsector. Door onze brede ervaringen binnen de transportbranche bieden wij u altijd een passend leasevoorstel waarin het gebruik van uw MAN truck en de situatie binnen uw bedrijf centraal staan. Want als ondernemer in het wegtransport heeft u alle aandacht nodig voor uw kernactiviteit: … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

MAN truck & bus is sinds 1980 de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens en bussen en verzorgt de marketing, verkoop en service van MAN bedrijfswagens en bussen in Nederland. Daarbij werkt zij samen met een dealerapparaat van 11 dealers, verdeelt over 35 vestigingen in Nederland.

Door die samenwerking kan … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Autoimporteur

 

 

Mapscape converts and transforms raw data into up-to-date, accurate, and excellent digital map products, ready to be integrated in your product.  

Categorie: Automatisering
 

Marelko Benelux brengt sinds 1991 een uitgebreid assortiment van signalering en optische apparatuur op de markt. In de loop van de jaren zijn onze productgroepen uitgebreid met snelheidsmeetapparatuur, ademanalyse-apparatuur, black-box- systemen, fleetmanagmentsystemen, navigatiesystemen, carkits, standkachels en veiligheidsmarkeringen. … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Masterlease is een middelgrote bank- en merkonafhankelijke autoleasemaatschappij met zo'n 8.000 contracten in beheer. Masterlease maakt deel uit van de Business Lease Group. Masterlease is een ambitieuze leasemaatschappij waarvan het hart wordt gevormd door het klantenteam waarin meerdere disciplines zijn opgenomen om de dienstverlening aan … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Masters4Fleets.com richt zich op de lease- en fleetmarkt en is gespecialiseerd in banden, reparatie, onderhoud en glas. Masters4Fleets.com zorgt ervoor dat gespecialiseerde ketens worden ingezet voor fleetservices voor personen- en bestelwagenparken in Nederland en België.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Door betrokkenheid en persoonlijk contact legt Matchboxx al jaren de basis voor een succesvolle samenwerking, voor nu en voor in de toekomst. Dit typeert onze werkwijze. Kwaliteit staat bij Matchboxx hoog in het vaandel.

Een breed en gevarieerd netwerk en onze zorgvuldig opgebouwde kandidatenbestand, staan garant voor het vinden … 

Categorie: Werving en selectie
 

Maxima lease is een flexibele en transparante organisatie die alles in het werk stelt om u optimaal van dienst te zijn. Er werken bij ons 11 fulltime medewerkers die verantwoordelijk zijn voor commercie, administratie en operationele taken. Wij hebben ongeveer 1500 contracten in beheer.

Wat maakt Maxima Lease nou zo speciaal. … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Als onafhankelijke specialist in mobiliteitsmanagement zien we het als onze missie om voor onze klanten aantoonbare resultaatverbeteringen te laten zien. Zowel wat betreft het beleid, als op de inkoop en het beheer. Klanten van maximobi halen meer rendement uit hun mobiliteitsmanagement.  

Categorie: Advies en consultants
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.