Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

 

Met de Nationale Autokaart krijgt u altijd gratis APK, exclusief de eventuele 4-gastest of roetmeting. Bovendien ontvangt u levenslang 10% korting op onderhoudsmaterialen. De kaart is persoonsgebonden en gekoppeld aan het kenteken van uw auto.

De Nationale Autokaart is gestart in 2007 en heeft inmiddels duizenden tevreden pashouders. … 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Occasional leasing


 


 

 

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor onze … 

Categorie: Verzekeraars
 

U weet waar u staat en waar u naar toe wilt. U heeft een strategie voor ogen en de ambitie om uw doel te bereiken. U bent voldoende realist om te weten dat de expertise van een specialist u verder kan brengen.

Mensen als u brengen het beste in ons boven. Door ons te betrekken bij complexe zaken die ons dwingen buiten de geijkte … 

Categorie: Juridische dienstverlening
 

NAVTEQ is markleider op de wereldmarkt voor digitale kaarten, verkeers- en locatiegegevens.

Ons engagement voor kwaliteit en voortdurende innovatie heeft ertoe bijgedragen dat onze digitale kaartinformatie de voorkeur heeft van vele autofabrikanten, portable- en wirelessbedrijven, aanbieders van internetkaarten, vlootbeheerders … 

Categorie: Automatisering
 

Nazza is een dienst waarbij data uit het motorregistratiesysteem van een auto samen met kilometergegevens direct in een beveiligd deel van 'de cloud' wordt opgeslagen, zodat gebruikers er via een afgeschermd webportaal in real-time toegang toe hebben. Zo kunnen ze vanaf een computer of smartphone, waar en wanneer ze maar willen, allerlei … 

Categorie: Rittenregistratiesystemen
 

Al meer dan 70 jaar heeft Centurion Akku een uitstekende naam in de Europese accumarkt, zowel in de eerste montage als in de vervangingsmarkt. De fabriek in Roermond produceert jaarlijks circa een kwart miljoen accu's.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

De VBS is opgericht in 1989 en is de grootste actieve brancheorganisatie van Takel en Bergingsbedrijven in Nederland. De Takel en Bergingsbedrijven houden zich voornamelijk bezig met het bergen en transporteren van defecte voertuigen, zowel personen- als vrachtauto’s in binnen en buitenland.

Daarnaast verzorgen de leden … 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

De Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen 'NVL' heeft als doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de leden, alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van leasing en de daarmee samenhangende dienstverlening.  

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

De wijze waarop de consument een auto koopt en verkoopt verandert. De consument heeft meer en meer behoefte aan gemak, snelheid en transparantie. NederlandsVoertuigCentrum.nl heeft alle mogelijkheden tot haar beschikking om aan uw behoefte te voldoen.

De met ANWB ontwikkelde ANWB Autoverkoopservice biedt ANWB-leden de mogelijkheid … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Op bepaalde voorwaarden kunnen Nederlanders in het buitenland en buitenlanders in Nederland auto’s kopen die vrijgesteld zijn van belasting. De vraag of u daarvoor in aanmerking komt, hangt af van uw beroep en de duur van uw verblijf buiten of in Nederland. Netherlands Car Trading [NCT] levert tegen zeer gunstige condities belastingvrij … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Nieuwkoop is al meer dan 50 jaar een begrip in 's-Hertogenbosch en omgeving. Sinds 1979 is Nieuwkoop gevestigd in 's-Hertogenbosch waar het - als een van de eerste in Nederland - in totaal 7 automerken onder één dak herbergt.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

NIMAG importeert sinds 1969 automobielen, motorfietsen, quads en buitenboordmotoren van het Japanse merk Suzuki. Daarnaast richt NIMAG zich op de import, verkoop en service van handgemaakte Morgan en TVR sportwagens.  

Categorie: Autoimporteurs
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,27 seconden.