Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 33

 

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert.

 

 

P1 On Street B.V. verzorgt sinds 1981 de exploitatie en het beheer van parkeervoorzieningen. Inmiddels zijn dat er in Nederland al meer dan 60.

Sinds 2005 is Parkeergroep Nederland (PGN) overgegaan in P1 On street B.V. Reeds 23 gemeenten in Nederland maken gebruik van de dienstverlening van P1 On Street B.V..


Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

Paslease levert zowel geel- als grijskentekenauto’s op basis van financial of operational lease. Wij richten ons op startende ondernemers, stichtingen en zzp-ers. U rijdt al een grijskentekenauto zonder aanbetaling vanaf € 70,00 per maand. Wij hebben altijd een grote verscheidenheid aan merken op voorraad.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Met meer dan 40 jaar ervaring in de transportsector is PACCAR Financial voor alle PACCAR-klanten de belangrijkste financieringsbron voor materieel.

PACCAR produceert en verkoopt wereldwijd trucks van hoge kwaliteit onder de merknamen DAF, Kenworth en Peterbilt.  

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Park-line biedt een unieke dienst waarmee medewerkers in uw organisatie via de mobiele telefoon parkeergeld kunnen betalen. Met Park-line start en stopt een parkeeractie via de mobiele telefoon en worden aan het einde van de maand de parkeerkosten via de zakelijke rekening afgerekend.

Met mobiel parkeren van Park-line bespaart … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

Parkeer Combinatie Holland maakt deel uit van het VolkerWessels concern en houdt zich bezig met alle facetten van het parkeren. PCH volgt de doorlopende veranderingen in de parkeerdienstverlening op de voet.

PCH levert een uitgekiend dienstenpakket door de combinatie van parkeerservices op straat zowel als in parkeergarages. … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

De Parkmobile Group is marktleider in Nederland (met meer dan 34 gemeenten als klant) en mag een groot aantal (hoofd)steden zoals Londen, Keulen, Athene, Antwerpen, Washington en Amsterdam tot haar klantenkring rekenen.

De Parkmobile Group is aanbieder van innovatieve en geïntegreerde elektronische parkeerdiensten en levert … 

Categorie: Parkeren en parkeerbedrijven
 

De praktijkgroep mobiliteit van Pels Rijcken richt zich op de juridische aspecten van mobiliteitsvraagstukken.

De werkzaamheden van de praktijkgroep hebben in de regel een adviserend karakter, vaak in een projectmatige vorm. Waar nodig behandelt de praktijkgroep uiteraard ook geschillen op vervoersgebied.  

Categorie: Juridische dienstverlening
 

Indien u zoekt naar een 'zakenpartner' die alle autozorgen overneemt, die zorgt voor online facturering, online autokeuze- en voor online automanagementinformatie, dan bent u bij PCL aan het juiste adres.  

Categorie: Leasemaatschappijen

Peugeot Nederland N.V. is een dochteronderneming van Automobiles Peugeot in Frankrijk en is verantwoordelijk voor de import en distributie van Peugeot personenauto's, bedrijfsauto's, onderdelen en accessoires in Nederland.

Peugeot heeft een bijzonder goed 2010 achter de rug. Het aantal verkochte auto's steeg ten opzichte van … 

Categorie: Autoimporteurs
 

piECObello lease is gespecialiseerd in de full operational lease van elektrische tweewielers. Wij leveren elektrische fietsen en elektrische scooters voor zakelijk gebruik.

Werknemers gebruiken deze trendy tweewielers voor woon- werk en werk- werkverkeer, maar ook privégebruik is mogelijk.

 

Categorie: Groene leaseproducten, Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

Pioneer Benelux heeft haar hoofdkantoor in Almere (NL) en het verkoopkantoor in Melsele (bij Antwerpen). Het Benelux team verzorgt de verkoop van het merk Pioneer voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.

Pioneer is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop van hoogwaardige elektronische producten. … 

Categorie: Automatisering
 

Pirelli Tyre houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de marketing van banden die zijn bestemd voor personenwagens, lichte voertuigen, motoren, bussen, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en machines voor grondverzet.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

CNG Net en LNG 24 zijn per 1 januari 2016 verder gegaan onder de naam Pitpoint. Onder deze nieuwe naam is Pitpoint nog steeds dé leverancier van Groengas (CNG) en LNG. Daarnaast biedt PitPoint ook andere schone brandstoffen aan als Waterstof en infrastructuur voor Elektrisch laden. Voor bedrijven, overheden én particulieren. … 

Categorie: Aftermarket
 

50 Beeldbepalende werkgevers op het gebied van Slim Werken Slim Reizen (de zogenaamde B50), de regio's, rijksoverheid en werknemersorganisaties hebben zich gebundeld in het 'Platform Slim Werken Slim Reizen'.

Door actief samen te werken willen zij het effect van mobiliteitsinitiatieven versnellen, uitbreiden en professionaliseren. … 

Categorie: Overheidsorganisaties
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.