Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 38

Vecore: stelt een autodeel- en beheertechniek in een white label beschikbaar aan wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en mobiliteitsplatformen.Vecore voorheen Stapp.in is de autodeelformule voor particulieren én bedrijven.

 

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

Diensten en producten voor bedrijven of organisaties

- Verkeersveiligheid trainingen personenvoertuigen

Categorie: Opleidingen en trainers, Rijvaardigheidstrainers
 

V&M Leasing is al 30 jaar een professionele leasemaatschappij, onafhankelijk van bank of automerk.

Betrouwbaarheid, loyaliteit en hoge kwaliteit van de dienstverlening zijn onze belangrijkste waarden. En, vanwege onze bescheiden bedrijfsomvang garanderen wij snelle antwoorden en flexibele oplossingen.

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Welkom bij V-A-S-T, Vehicle-Accessory-Service-Team! Uw nieuwe partner, wij maken het makkelijk voor u.

Uw bedrijfswagenaccessoires specialist mèt montage op uw locatie. Dit met hoogwaardige toebehoren voor uw meer dan 80 verschillende bestelwagens.

Maak meer winst met V-A-S-T. … 

Categorie: Bedrijfswageninrichting
 

VHD is hét bedrijf dat bedrijfswageninrichting, bedrijfswagenbetimmering, busbetimmering, bedrijfswageninbouw en autobetimmering waar maakt.  

Categorie: Bedrijfswageninrichting
 

VAB Fleet Services is een 100% neutrale mobiliteits partner die verschillende diensten en oplossingen biedt rondom de mobiliteit van voertuigen. VAB Fleet Services biedt voertuig inname inspecties aan, transport diensten, brandstof recuperatie, re-conditionering, parking, pool car management etcetera. VAB Fleet Services BV is een dochteronderneming … 

Categorie: Autotransport, Remarketing diensten, Voertuiginspectie
 

Onze vacaturebank plaatst uitsluitend vacatures voor de automotive sector. Voor werkgevers betekent dit dat potentiële kandidaten veel sneller de weg naar uw organisatie kunnen vinden. Daarbij zijn kandidaten die reageren via de vacaturebank al geïnteresseerd in een baan in deze branche.  

Categorie: Werving en selectie
 

Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Zij behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom.

Ruim 700 bedrijven uit de Nederlandse banden- en wielenbranche (90%) zijn aangesloten bij Vereniging VACO. In de totale branche zijn ongeveer … 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

Valeo Service biedt een breed assortiment artikelen in de volgende productgroepen:

• Ruitenwissersystemen
• Koppelingen
• Verlichting & signalisatie
• Airconditioning
• Motorthermiek
• Elektrische systemen
• Veiligheid & elektronica
• … 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

"Waar het hart vol van is, loopt de mond van over. Dat gezegde gaat zeker op voor Vallei Autolease, de merkonafhankelijke autoleasemaatschappij voor de Gelderse Vallei.

Vallei Autolease is een leasemaatschappij met enthousiaste medewerkers en grote vakkennis op het gebied van leasing. Niet voor niets hebben wij als slogan … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

ValueLease is een onafhankelijke leasemaatschappij en gespecialiseerd in het MKB (ZZP-er) en de startende ondernemer. Wij bieden deze groep ondernemers een zeer uitgebreide collectie jonge gebruikte (bedrijfs) auto’s.

U mag van ons op maat gesneden financial leasevoorstel verwachten tegen uiterst aantrekkelijke voorwaarden. … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Financiele dienstverlening
 

Van Andel is al 80 jaar toonaangevend leverancier van accu's, startmotoren en dynamo's. Van Andel accu's voor zeer veel verschillende toepassingen.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Het ontzorgen van de wagenparkbeheerder en meest gunstige TCO realiseren; dat is in de kern wat Van den Born onder fleet services verstaat. Niet alleen het op- of ombouwen van bedrijfsauto’s, maar ook het totaalpakket van diensten rondom de ombouw van uw wagenpark. Denk daarbij tevens aan ontmantelen en hergebruik materialen.

 

 

Van Es Mobility is in staat uw organisatie een transparant en onafhankelijk advies te geven over het beheren van uw mobiele objecten.

En met mobiele objecten bedoelen wij werkmaterieel, vaartuigen, motoren, scooters, (lease) auto's, bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. Wij hebben alle toepassingen om deze voertuigen te beveiligen … 

Categorie: Track-and-Trace systemen
 

Lease Quality is in 2002 opgericht als universele leasemaatschappij van Wander Automotive.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,27 seconden.