Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

Yokohama Nederland is de distributeur van Yokohama personenwagen-, SUV-, 4X4- en bestelwagenbanden. Naast ons brede assortiment Yokohama High Performance banden hebben wij eveneens specifieke eerste montage banden in voorraad.

Vanuit ons distributiecentrum vinden dagelijks onze banden hun weg naar de afnemers, waaronder merkendealers … 

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Door het slim combineren van data bieden we nieuwe inzichten in mobiliteit. We koppelen ritregistraties aan gewenste organisatiedata, signaleren en rapporteren excessen ten opzichte van het mobiliteitsbeleid en zorgen zelfs voor de communicatie daarover naar de medewerkers.

 

 

Yoradius realiseert maatwerk mobiliteitsoplossingen voor organisaties die invulling wil geven aan vervoersmobiliteit want mobiliteitsdenken is een strategisch speerpunt geworden voor organisaties die aan de slag willen met 'Het Nieuwe Werken'.

Nieuwe werk- en vervoersmogelijkheden geven een meerwaarde aan het arbeidsvoorwaardenpakket … 

Categorie: Advies en consultants
 

YouLease is een universele, niet merkgebonden regionale leasemaatschappij.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

YourContract is een SaaS oplossing voor het digitaliseren van documentstromen.
Met YourContract kunt u eenvoudig lease-contracten digitaal laten ondertekenen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid het contract door meerdere mensen te laten ondertekenen. Het enige wat uw klant hiervoor nodig heeft is Internet en een e-mailadres. Digitaal … 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.