Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 69

Freid Recruitment is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van recruitment binnen de zakelijke dienstverlening. Vanuit de automotive branche (met de nadruk op autoleasing en automotive finance), heeft de organisatie zich in de loop der jaren in de breedte ontwikkeld naar andere … 

Categorie: Advies en consultants, Werving en selectie

Reisbalans: onafhankelijk en onderscheidend dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit

Reisbalans is een onafhankelijk en compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit. Van een slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en een persoonlijke mobiliteitskaart tot eenvoudige administratie en declaratie. … 

Categorie: Advies en consultants

ROI fleet & mobility optimaliseert, integreert en beheert uw wagenpark en overige mobiliteit.     Van leaseauto tot e-bike, van mobiliteitspas tot deelauto en van OV tot electrische scooter.

Wij zijn het deskundig en onafhankelijk verlengstuk van uw organisatie op mobiliteitsgebied en volledig gericht … 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

AAA (Akse Automotive Advies b.v.) adviseert auto-/dealerbedrijven en ondernemers rondom automotive. Speerpunten zijn o.a. interim-management, advies m.b.t. kostenreductie, mediation bij conflictsituaties m.b.t. medewerkers, importeurs of consumenten, efficiënt debiteurenbeheer, management- en verkooptrainingen volgens de ROHDA methode.

… 

Categorie: Advies en consultants
 

Aon levert traditionele en alternatieve verzekeringsoplossingen en risicomanagementdiensten voor bedrijven, organisaties en instellingen met grote en kleine wagenparken. Voor zowel zakelijk als privé gereden auto's gaat het om programma's op het vlak van bedrijfswagenparken en personeelsvloten.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Assumotive is een onafhankelijk verzekeringsconsultancy bureau dat zich met name richt op het segment Automotive. Assumotive adviseert bedrijven met betrekking tot bedrijfsrisico's en schadeverzekeringen, portefeuillebeheer, verzekeringsbeleid en risicomanagement.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Athlon Mobility Consultancy verzorgt tactisch en strategisch advies op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Met onze integrale aanpak, waarbij we alle aspecten van mobiliteit meenemen en met onze vernieuwende mobiliteitsconcepten, spelen we in op een sterk veranderende mobiliteitsmarkt.

 

Categorie: Advies en consultants
 

AUMACON is kenner van de automotivesector en specialist in bedrijfskundige en marketingvraagstukken. Wij zijn automarketeers, in de ruimste zin van het woord en wij werken voornamelijk op de volgende 3 gebieden:
- consultancy
- conceptontwikkeling
- contentproductie


 

Categorie: Advies en consultants
 

AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Solutions is een onafhankelijk adviesbureau dat door middel van het toepassen van efficiënte oplossingen kostenbesparingen op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer bewerkstelligt.

 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

Band op Spanning is een service die autobanden op de juiste spanning houdt en wordt uitgevoerd door Stichting de Groene Garage. De helft van de auto's rijdt met een te lage bandenspanning. Dit kost 2 tot 5% meer brandstof en extra slijtage van de banden.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Berenschot is een organisatieadviesbureau met 450 medewerkers. Al bijna 75 jaar lang verrassen wij onze opdrachtgevers met slimme en nieuwe inzichten door innovatie aan creativiteit te koppelen. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.  

Categorie: Advies en consultants
 

Bergslot B.V. verzorgt de praktische en eenduidige vertaling van uw huisstijl op een grote verscheidenheid aan dragers, zoals uw wagenpark of gebouwen.


 

Categorie: Advies en consultants, Aftermarket, Belettering, Huisstijl
 

De specialisatie van Blomness is het introduceren van nieuwe en innovatieve producten voor de automotivebranche. Blomness is intermediair tussen fabrikanten en potentiële afnemers.  

Categorie: Advies en consultants
 

BroCar neemt kan al uw wagenparkbeheer werkzaamheden van u overnemen en de bestaande prijs- en kortingsafspraken met leveranciers nader bekijken. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij hoe afspraken kunnen worden aangescherpt.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Het CBR is een privaatrechtelijke stichting en door de minister van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.

 

Categorie: Advies en consultants
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.