Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 44

Kia is een van de meest succesvolle merken in Nederland. Met de lancering van bestsellers zoals de Kia Picanto, Rio, Niro en Sportage, én met de unieke 7 jaar garantie, is Kia niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De verrassend hoge kwaliteit van Kia is geen toeval: wij bouwen doelgericht aan een positie als wereldmerk … 

Categorie: Autoimporteurs

Mitsubishi Motor Sales Nederland is sinds de jaren 70 officieel importeur van Mitsubishi Motors in Nederland. Mitsubishi Motors is een middelgrote fabrikant met een wereldwijde dekking en een gamma voertuigen dat in Japan wordt ontworpen en ontwikkeld.

De voertuigen worden gebouwd in 7 fabrieken, verspreid over 5 landen naast … 

Categorie: Autoimporteurs

Opel heeft een uitgebreid programma personen- en bedrijfswagens. Ieder model is representatief, zuinig en stoot weinig CO2 uit. Daarnaast hebben zij een hoge restwaarde, aansprekende prestaties en een rijke uitrusting. Hiermee bieden ze alles wat de veeleisende, zakelijke rijder verlangt.

Een eigen wagenpark, groot of klein, … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoimporteurs
 

AutoBinck Group is al meer dan een eeuw actief en is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt. AutoBinck is actief in 8 Europese landen. De groep telt 50 werkmaatschappijen, verdeeld over 4 divisies, en behoort daarmee tot de 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa.

… 

Categorie: Autoimporteurs, Aftermarket
 

BMW Group Nederland is een dochteronderneming van BMW Group en is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van MINI in Nederland.  

Categorie: Autoimporteurs
 

BMW Group is een van de meest succesvolle fabrikanten van auto's en motorfietsen ter wereld. BMW Group Nederland is een dochteronderneming van BMW Group en beschikt over een dealernetwerk van ruim 20 contractpartners. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van BMW, BMW Motorrad en MINI in Nederland.

… 

Categorie: Autoimporteurs
 

Chevrolet is General Motors' grootste merk met jaarlijks een verkoop van 3,5 miljoen auto's in meer dan 130 landen. Het is het vierde merk wereldwijd op het gebied van verkopen en is één van de snelst groeiende merken ter wereld.

 

Categorie: Autoimporteurs
 

Citroën staat voor transparantie, creatieve technologie én een onafhankelijke en avontuurlijke geest. Créative Technologie is meer dan alleen een knap staaltje techniek en wetenschap. Geen ander automerk heeft zo'n rijke historie en zoveel legendarische modellen voortgebracht als Citroën.

 

Categorie: Autoimporteurs
 

Dacia, de grootste autofabrikant van Roemenië, ging in 1966 van start. De aansluiting met de wereldwijde auto-industrie kwam in 1999 toen Renault een belang van 51% in het bedrijf nam. Enkele jaren later werd Renault vrijwel volledig eigenaar van Dacia.


 

Categorie: Autoimporteurs
 

DAF Trucks N.V. is een volle dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. DAF Trucks concentreert zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens.

DAF Trucks heeft productiefaciliteiten in Eindhoven en Westerlo (B). DAF's Design Center is in … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Het Japanse automerk Daihatsu zal vanaf 2013 in Eropa geen auto's meer leveren.

 

Categorie: Autoimporteurs
 

Donkervoort Automobielen is sinds 1978 fabrikant van exclusieve, handgebouwde sportauto's. Onze klanten zijn verspreid over de gehele wereld en delen zonder uitzondering de passie voor ons merk en onze auto's.

 

Categorie: Autoimporteurs
 

 

Categorie: Autoimporteurs
 

Ford Nederland heeft speciaal voor de zakelijke markt het Ford Fleet Center. Een professioneel team staat paraat om samen met de klant optimale mobiliteitsoplossing te ontwikkelen. Met een uitgebreide reeks auto's - van de Ka tot de Transit Jumbo - kan Ford elke mobiliteitswens invullen. Zo is de Ford Fiesta bijzonder populair als pool-auto … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Bij Opel komt u altijd op de eerste plaats. Daarom doen eij méér dan alleen innovatieve auto's van hoge kwaliteit ontwikkelen en produceren. Wij vinden het minstens zo belangrijk dat wij u een uitgebreide service kunnen bieden om ervoor te zorgen dat u ná de aflevering van uw auto te allen tijde tevreden bent … 

Categorie: Autoimporteurs
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.