Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 11

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

Diensten en producten voor bedrijven of organisaties

- Verkeersveiligheid trainingen personenvoertuigen

Categorie: Opleidingen en trainers, Rijvaardigheidstrainers
 

Climate Neutral Group werkt dagelijks aan het verminderen van broeikasgassen in de atmosfeer. Hoe? Door bedrijven stapsgewijs te ondersteunen naar klimaatneutraliteit en CO2-uitstoot aantoonbaar naar nul te brengen.

 

Categorie: Advies en consultants, Opleidingen en trainers
 

Recruitment voor Vervoer en Veiligheid. Met dienstverlening op het gebied van detacheren en opleiden. Vanuit 10 locaties zijn ruim 220 medewerkers actief met het opleiden en bemiddelen van ongeveer 7.000 professionals in de automotivesector

 

Categorie: Opleidingen en trainers, Werving en selectie
 

Jaarlijks leidt DriveTech International ruim 35.000 cursisten op, variërend van beginnende automobilisten tot ervaren beroepschauffeurs. Ons team van professionele instructeurs zet zich in om de in het verleden gecreëerde hoge kwaliteit van onze opleidingen te handhaven en verder te ontwikkelen.

Wij bieden als … 

Categorie: Opleidingen en trainers
 

Fleet Coaching on the Job begeleidt autobedrijven en medewerkers van importeurs zodat zij voor de middellange en lange termijn succesvol, gestructureerd en pro-actief de zakelijke markt zelfstandig kunnen bewerken.

 

Categorie: Opleidingen en trainers
 

Fleet Knowledge verzorgt, veelal 'in company' trainingen voor medewerkers van toonaangevende leasemaatschappijen in Nederland  waardoor de bedrijfscultuur en bedrijfseigen elementen ook een plaats konden krijgen in de trainingen.  

Categorie: Opleidingen en trainers

Heliview Conferences & Training organiseert congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in leadgeneratie, informatieverschaffing en voorlichting op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie. Daarnaast bieden wij een event en trainingen op het gebied van Fleetmanagement:

Categorie: Opleidingen en trainers
 

IVA Driebergen is dé Business School op MBO- en HBO-niveau. De Automotive opleiding heeft een breed vakkenpakket met o.a. economie, marketing, verkoop en techniek. De compacte en kleinschalige opleiding leidt in eerste instantie op tot commerciële en managementfuncties in de automotive sector.  

Categorie: Opleidingen en trainers
 

 

Categorie: Opleidingen en trainers
 

Kreeft Opleidingen is een opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid.  

Categorie: Opleidingen en trainers
 

RJ Consult B.V. is een jong bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de automotive business. Wij adviseren bedrijven bij strategische keuzes en begeleiden een voorgenomen bedrijfs overname/verkoop van A tot Z. RJ Consult is regelmatig sparringpartner op directieniveau op het gebied van visie en strategie en financiële besluitvorming. … 

Categorie: Advies en consultants, Opleidingen en trainers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 3,68 seconden.