Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 10

Welkom bij ASN Autoschade

"Permanent streven naar duurzame verbetering van het schademanagementproces door het bieden van adequate oplossingen op het gebied van schadeherstel en spuitwerk aan motorvoertuigen voor  opdrachtgevers, waarbij kostenbeheersing en opdrachtgevers centraal staan."

Dat … 

Categorie: Schadeherstel
 

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk landelijk netwerk van zelfstandige ondernemers. Het bestuur wordt gevormd door vijf schadeherstellers. Er zijn ruim 60 autoschadeherstelbedrijven aangesloten bij de coöperatie die in 2011 haar vijfjarig bestaan zal vieren.  

Categorie: Schadeherstel
 

Bij ABS praten wij niet over schade, liever over herstel. Welk herstel is precies nodig voor uw auto of bedrijfswagen? En vooral: wanneer kunt u weer over uw auto beschikken? Die vragen bespreken wij als eerste met u dan weet u precies waar u aan toe bent.

 

Categorie: Schadeherstel
 

Autoschade Herstel Groep is een snel groeiend en landelijk dekkend netwerk van autoschadeherstelbedrijven. De organisatie bestaat voornamelijk uit zelfstandige en gemotiveerde ondernemers met hart voor hun zaak. AHG verzorgt de volledige schade-afhandeling voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

 

Categorie: Schadeherstel
 

Topherstel is een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en een groot aantal Nederlandse schadeherstelbedrijven met als doel de servicegraad bij de schade-afhandeling voor verzekerden te verhogen en een beperking van de schadelast te bereiken.  

Categorie: Schadeherstel
 

LeaseProf is er voor leasemaatschappijen. Wij staan met een landelijk dekkend netwerk van 40 tot de tandwielen gemotiveerde ondernemers voor u klaar.

Maar LeaseProf is er ook voor fleetowners. Wij leveren solide werk af, volgens afspraak en volledig transparant. LeaseProf Service Centers. Ook voor uw organisatie.  

Categorie: Schadeherstel

Omnimark is een specialist in de huisstijlaankleding en belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen. Met 60 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking en bedienen we vele corporate-bedrijven, overheden en MKB-bedrijven met omvangrijke wagenparken. Omnimark … 

Categorie: Schadeherstel, Aftermarket, Belettering, Huisstijl

De Rhenoy Groep is al jaren een belangrijke speler als het gaat om de betrouwbare levering van gebruikte, gereviseerde en nieuwe auto-onderdelen. Hiervoor heeft Rhenoy een totaalconcept ontwikkeld. In het bijzonder vallen de technische onderdelen in dit concept op maar ook op het gebied van plaatwerk en verlichting is Rhenoy een betrouwbare … 

Categorie: Schadeherstel, Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.

 

Categorie: Schadeherstel, Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

De Vakgarage organisatie is in 1991 ontstaan op initiatief van een grossiersgroep in samenwerking met een importeur. Het was de eerste franchiseformule voor de betere merkonafhankelijke autobedrijven in Nederland.

De doelstelling van De Vakgarage is om de positie van de bij haar circa 150 aangesloten bedrijven te versterken. … 

Categorie: Schadeherstel
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.