Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 6

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

Diensten en producten voor bedrijven of organisaties

- Verkeersveiligheid trainingen personenvoertuigen

Categorie: Opleidingen en trainers, Rijvaardigheidstrainers
 

Key Driving Competences (KDC) verzorgt rijvaardigheidsopleidingen waarbij de nadruk voornamelijk ligt op het vlak van de Ecologische Impact (Eco-Proactief Rijgedrag) en van de Duurzame Veiligheid (Proactief Rijgedrag).  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
 

Paul Maaskant Prodrive Training is een opleidings- en trainingsinstituut in Nederland dat verhoogde RijVaardigheidstrainingen in alle disciplines uitvoert op een kwalitatief hoog niveau.  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
 

Een slipcursus is educatief, opwindend en leuk! En na het volgen van een slipcursus bij Traffic Control stapt u beter voorbereid in uw auto. U leert op de juiste manier reageren wanneer u met uw auto in een slip dreigt te raken. Onze bedreven instructeurs bewaken te allen tijde de veiligheid als u over de slipbaan zwiert!  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
 

DIBO is in de jaren uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid, waarbij uw Veiligheid onze drijfveer is! Wij zijn met de rijopleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene cursussen zijn op locatie uit te voeren.  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
 

Je leert wat het is om de macht over het stuur te verliezen en niet in paniek te raken. Je leert een aantal basishandelingen waardoor je bewuster leert autorijden. Je leert sneller te handelen en je zult merken dat je niet meer nadenkt over hoe je moet schakelen omdat je dat automatisch doet.  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.