Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

 

Amcar Groep is de overkoepelende organisatie voor Amcar Auto Herstel, Amcar Autoverhuur, Amcar Shortlease en AutoRent Amcar. Amcar Groep richt zich op schadeherstel en de verhuur en lease van personenauto’s’ en bedrijfswagens.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Bij Autohopper hoef je niet ver een industrieterrein op om een auto te huren, de vestigingen bevinden zich in de kernen en aan de randen van de steden en dorpen.  

Categorie: Autoverhuurders
 

Speciaal voor de zakelijke markt verzorgen wij de leasing van auto's voor perioden korter dan een jaar: shortlease. Shortlease is een nieuwe mobiliteitsoplossing: voordeliger dan huren, flexibeler dan leasen. Ideaal voor startende ondernemingen en bedrijven die op project- en detacheringbasis werken.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Avis introduceert Avis Flex, een unieke shortlease oplossing voor ondernemers. Met Avis Flex zit u niet meer vast aan meerjarige leasecontracten, maar huurt u al vanaf één maand de nieuwste modellen auto's.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Zoals de naam impliceert is Budget de autoverhuurder voor 'budget minded people'. Vandaar het credo 'Budget, daar kunt u op rekenen'. We leveren de juiste auto voor het juiste tarief. Daarmee trekken we een breed publiek aan.


 

Categorie: Autoverhuurders
 

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Foxlease biedt als onafhankelijke partij een zuivere privé autoleasemogelijkheid voor consumenten in de leeftijd van 21 tot 64 jaar.  

Categorie: Financiele dienstverlening, Autoverhuurders
 

 

Categorie: Autoverhuurders
 

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Autoschade komt altijd op een slecht moment met tijd- en omzetverlies als onvermijdelijk gevolg. Lesautoverhuur reikt u in zo'n geval de helpende hand. Wij hebben per direct een vervangend voertuig met dubbele bediening ter beschikking.  

Categorie: Autoverhuurders

Logicx is sinds 2003 actief en ondersteunt o.a. alarmcentrales, auto-importeurs en verzekeringsmaatschappijen. De centrale administratie is gevestigd in Apeldoorn.

Logicx heeft een netwerk van 20 Logicx bergingsbedrijven in Nederland waar ruim 300 medewerkers werken (bergingsmedewerkers, transporteurs en kantoorpersoneel). … 

Categorie: Autoverhuurders, Bergingsbedrijven
 

MultiRent Autoverhuurbedrijven verhuurt al sinds 1985 auto's en heeft 13 vestigingen in de driehoek Alkmaar, Utrecht, Rotterdam. Wij zijn dus altijd in de buurt in de Randstad maar ook daarbuiten kunnen wij u, snel van dienst zijn!  

Categorie: Autoverhuurders
 

Leasen heeft veel voordelen. U wordt niet geconfronteerd met een grote investering dus heeft u geen last van directe aantasting van uw liquditeit. Leasen voorziet bovendien in een heldere kostenbegroting met transparantie en te budgetteren maandlasten met als resultaat een kilometerkostprijs die optimaal is afgestemd op uw bedrijfssituatie. … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoverhuurders
 

Runway zet voertuigen in op basis van operationele lease. Dit houdt in dat Runway economisch eigenaar blijft van het voertuig en dit aan u ter beschikking stelt voor een bepaalde contractperiode.

Tijdens deze leaseperiode neemt Runway het beheer en de risico's, die in het (economische) verkeer gepaard gaan met het gebruik van … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoverhuurders
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.