Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 9

 

De Wegenwacht biedt diverse diensten aan om ook de service te kunnen bieden die het beste bij u past. Zo heeft de Wegenwacht interessante voordelen voor jongeren en kunt u bij ons terecht voor een Vervangende Auto Service.  

Categorie: Hulpverleners
 

Het Euro-codicil is een Europese reddingskaart om direct persoon- en voertuiggegevens in pas- en kaartvorm beschikbaar te hebben voor brandweer, politie, trauma- en ziekenhuispersoneel en ambulance in binnen- en buitenland.


 

Categorie: Hulpverleners
 

Hier begint Poolbeheer!
Fleetport is als onafhankelijke poolbeheerder, met 18 servicepunten verspreid over Nederland en België, gedreven om uw wagenpark maximaal te laten renderen.
Hoe we dat doen? Door een eind te maken aan de verborgen kosten! Fleetport is namelijk de enige poolbeheerder in de markt die totale transparantie … 

Categorie: Hulpverleners
 

Autotransport is een vak apart. Beladen autotransporters zijn namelijk langer dan de meeste vrachtwagens, wat extra vaardigheden vraagt van de chauffeur. Hij controleert voor het laden alle auto's op eventuele beschadigingen. Onze chauffeurs worden altijd intern getraind voordat zij zelfstandig op pad gaan.

Auto's worden steeds … 

Categorie: Hulpverleners
 

Lucas Logistics Autotransport vervoert alle modellen automobielen, in een optimale ladingmix en voor toonaangevende autoproducenten en importeurs, door Europa.

Volume is voor Lucas Logistics Autotransport geen issue. Klanten zijn klanten, ongeacht het aantal auto's dat ze te vervoeren hebben. Voor iedere klant wordt desgewenst … 

Categorie: Hulpverleners
 

 

Categorie: Hulpverleners
 

Als particulier recherchebureau, opgericht in 1972, wordt FIF 33 ingeschakeld door het bedrijfsleven, de advocatuur en particulieren.

Wij hebben sindsdien brede expertise opgebouwd in het onderzoeken van gevallen waarbij de contractant niet aan de financiëe verplichtingen van een autoleasecontract voldoet zodat het recht … 

Categorie: Advies en consultants, Hulpverleners
 

 

Categorie: Hulpverleners
 

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Wij verzorgen dagelijks autotransporten door de gehele Benelux en naar Italië, Zwitserland en Zuid-Duitsland.  

Categorie: Hulpverleners
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.