Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 48

MyFMS staat voor My Fleet Management System en is een applicatie die ontwikkeld is binnen het familiebedrijf Micpoint B.V. Door marktconform denken is MyFMS uitgegroeid tot een innovatieve clouddienst, die zich niet meer alleen richt op fleetmanagement, maar waarbij Smart Cities en Smart Mobility daarnaast een belangrijk rol zijn gaan … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen

Transscope biedt een totaalpakket om wagenparkbeheer, maar ook beheer van materieel, bussen, trams, treinen, boten en vliegtuigen, te vereenvoudigen en de kosten te verlagen. Wij leveren innovatieve tools voor onder meer ritregistratie, carplanning en -sharing, fleet management, fiscaalbox. Wij ontwikkelen onze producten zelf en passen … 

Categorie: Automatisering, Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen

XPOfleet is wagenparkbeheer software en stelt bedrijven en organisaties in staat om op eenvoudige wijze een overzichtelijk beeld te krijgen van de volledige samenstelling van hun wagenpark.

XPOfleet bespaart u tijd en geld bij het efficiënt beheren van uw wagenpark. XPOfleet is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ervaren … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen
 

A2SP is dé leverancier van automotive informatie en -communicatie. A2SP is een zeer ervaren partij die aan ruim 4.500 automotive bedrijven haar diensten heeft bewezen. Voor alle RDW-diensten zoals APK, ORB, TV, ORAD en meer bent u bij A2SP aan het juiste adres.

 

Categorie: Automatisering
 

Als je al zoveel jaar marktleider bent in taxatiesystemen heb je recht van spreken. De door ons opgedane kennis en ervaring komt voort uit onze nadrukkelijke behoefte om vooral bij de autobedrijven langs te gaan en naar hen te luisteren. Zo is een omvangrijk productenpalet ontstaan dat naar wens is in te richten voor ieder autobedrijf.

… 

Categorie: Automatisering
 

AutoDisk brengt diverse producten op de markt die in al deze wensen voorzien. AutoDisk is sinds 1991 actief op de markt van automotive software en autogegevens. De overeenkomst tussen al onze klanten is dat ze allen actief zijn in de automotive branche.

 

Categorie: Automatisering
 

Voor de professionele dealerorganisatie begint een succesvolle, rendabele verkoop van een voertuig met een goed inruilvoorstel. Het bepalen van de juiste waarde is dus cruciaal.

 

Categorie: Automatisering
 

Autotelex houdt zich sinds 1964 intensief bezig met het in kaart brengen van de Nederlandse markt voor motorvoertuigen. Autotelex is marktleider in motorvoertuigengegevens (auto's, motorfietsen en bedrijfswagens).

 

Categorie: Automatisering
 

Bright Automotive Solutions (B.A.S.) is gevestigd in Hapert en levert naast schadeafhandeling nog veel meer diensten op het gebied van mobiliteitsbeheer. Zo leveren ze autoverhuurdiensten en voertuigvolgsystemen voor track&trace toepassingen. Andere grote klanten van B.A.S. zijn onder andere Randstad Groep Nederland, Sixt Autoverhuur, … 

Categorie: Automatisering
 

De autoleasemarkt verandert snel. Om uw business optimaal te laten renderen, is een goede inzet van internet en het creëren van een hoge customer experience van essentieel belang. Better.be heeft hiervoor de ideale tooling beschikbaar, die stapsgewijze instap en groei mogelijk maakt.

 

Categorie: Automatisering
 

Onze Internetdiensten CarConcern en GreenConcern zijn uniek in die zin dat beide leasemaatschappij onafhankelijke hulpmiddelen zijn voor:

de beheersing van kosten controle op de CO2-uitstoot het beheer van uw wagenpark en de volledige administratieve afhandeling van facturen, fiscale elementen en eventuele vergoedingen … 

Categorie: Automatisering
 

CarMan ondersteunt bedrijven in de automotive sector bij alle activiteiten en voor bijna alle voertuigsoorten, ongeacht het merk. CarMan is onafhankelijk en gespecialiseerd in online ondersteuning van o.a. verkoop-, leasing-, verhuur-, werkplaats- en servicecontracten zowel als wagenparkbeheer.

 

Categorie: Automatisering
 

CarPro Systems is al meer dan tien jaar succesvol in de toepassing van speerpunttechnologieën en oplossingen voor bedrijven in de automobiel-industrie. CarPro Systems is een belangrijke leverancier van beheersystemen en diensten aan de mondiale automobiel-industrie.

 

Categorie: Automatisering
 

CarWise is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor autoverhuur (RentWise) en software voor autoleasing en professioneel wagenparkbeheer (LeaseWise). Auto’s die (te) veel parkeeruren maken zijn onrendabel. U wilt dat uw medewerkers maximaal mobiel zijn tegen zo laag mogelijke kosten. FleetRent heeft daarvoor de perfecte … 

Categorie: Automatisering
 

Chevin Fleet Solutions is al meer dan 24  jaar een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde Fleet Management software-oplossingen. Onze software wordt gebruikt in meer dan 100 landen.

 

 

Categorie: Automatisering, Wagenparkbeheer
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.