Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 11

Freid Recruitment is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van recruitment binnen de zakelijke dienstverlening. Vanuit de automotive branche (met de nadruk op autoleasing en automotive finance), heeft de organisatie zich in de loop der jaren in de breedte ontwikkeld naar andere … 

Categorie: Advies en consultants, Werving en selectie
 

Automan® is succesvol bij de Executive Search van kaderleden. Door onze kennis over de Automotive branche weten wij de weg naar de juiste kandidaat die exact bij uw organisatie past. Automan® is voor de carrièreplanning van veel automotive managers een prima klankbord gebleken.

 

Categorie: Werving en selectie
 

Autotarget is gespecialiseerd in de Werving en Selectie en/of Executive Search binnen de Automotive sector. We plaatsen bij Leasemij's / Dealers / Importeurs / Toeleveranciers.

 

Categorie: Werving en selectie
 

Bongers & Visser is een recruitment- en consultancybureau met kennis en ervaring die is opgebouwd door jaren personeelsmanagement, accountmanagement, leidinggeven, het begeleiden van integratie- en reorganisatieprocessen en zowel individuele als groepsgewijze coaching.

De leasemarkt is voor ons bekend terrein waar veel … 

Categorie: Werving en selectie
 

Recruitment voor Vervoer en Veiligheid. Met dienstverlening op het gebied van detacheren en opleiden. Vanuit 10 locaties zijn ruim 220 medewerkers actief met het opleiden en bemiddelen van ongeveer 7.000 professionals in de automotivesector

 

Categorie: Opleidingen en trainers, Werving en selectie
 

consultants

recruitmentspecialisten

psychologen

 

Categorie: Advies en consultants, Werving en selectie
 

Jobfabriek Automotive is een vacaturesite voorde automotive branche, waarbij werkzoekenden, werkgevers en opleidingsinstituten bij elkaar onder de aandacht worden gebracht.  

Categorie: Werving en selectie
 

Door betrokkenheid en persoonlijk contact legt Matchboxx al jaren de basis voor een succesvolle samenwerking, voor nu en voor in de toekomst. Dit typeert onze werkwijze. Kwaliteit staat bij Matchboxx hoog in het vaandel.

Een breed en gevarieerd netwerk en onze zorgvuldig opgebouwde kandidatenbestand, staan garant voor het vinden … 

Categorie: Werving en selectie
 

Van Miltenburg + Partners is gespecialiseerd in de selectie van sales- en managementfuncties in de automotive branche. Onze wervingstrajecten en assessments verzorgen wij voor bedrijven in heel Nederland. We zijn een nuchter en kleinschalig bedrijf, we kennen onze klanten en nemen tijd voor ze. Maar kandidaten zien en behandelen wij net zo … 

Categorie: Werving en selectie
 

De mensen van The People Company adviseren en begeleiden organisaties bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers, organisatie- en cultuurveranderingen, outplacement, HR advies & projecten, coaching & begeleiding en arbozorg.  

Categorie: Werving en selectie
 

Onze vacaturebank plaatst uitsluitend vacatures voor de automotive sector. Voor werkgevers betekent dit dat potentiële kandidaten veel sneller de weg naar uw organisatie kunnen vinden. Daarbij zijn kandidaten die reageren via de vacaturebank al geïnteresseerd in een baan in deze branche.  

Categorie: Werving en selectie
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.