Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 17

BCA  is onderdeel van het Britse BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in auto remarketing. Met diverse online veilingen en een fysieke locatie in Barneveld worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens, bijzondere voertuigen, materieel en equipment verhandeld. De BCA Marketplace opereert op 50 locaties in negen landen … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

BCA is Europa's grootste voertuig remarketing organisatie, kent diverse fysieke en online verkoopkanalen, samen met een scala aan e-commerce activiteiten en aanverwante diensten, waaronder voorraadbeheer, logistiek, voertuig-inspectie en de pre-sale voorbereiding.


 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. Auto Trader brengt potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Via de Autorola fleet- en leaseveilingen kunnen auto's via een online biedingproces verkocht worden. Verkopende partijen zijn o.a. leasemaatschappijen, importeurs, fleetowners en dealerholdings.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

AutoScout24 helpt consumenten om snel en efficiënt een occasion te vinden o.a. door het aanbieden van autotestrapporten. In Nederland verkopen zo'n 4.000 autobedrijven hun auto's via AutoScout24. Met 195.000 auto's online hoort AutoScout24 tot de grootste autoportals van Nederland.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Autoveiling Nederland is met de verkoop van ruim 10.000 voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuig remarketing.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

CarsOnTheWeb is een Europese online B2B autoveiling die hoog kwalitatieve tweedehandswagens exclusief aan autohandelaars verkoopt.

Op deze autoveilingsite kunnen professionele autohandelaars op een eenvoudige en transparante manier een bod uitbrengen op een top-selectie tweedehands auto's van alle … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven, Remarketing diensten
 

Ikwilvanmijnautoaf.nl is een activiteit van Dealerdirect BV met als doel het aanbieden van een platform waarop consumenten, leasemaatschappijen en het MKB op eenvoudige wijze hun gebruikte voertuig kunnen verkopen aan een officiële handelaar. De organisatie biedt gebruikers de mogelijkheid hun voertuig anoniem en zonder kosten te … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Leaseaanvragen.nl is hèt online platform waarmee waardevolle leads gegenereerd worden voor leasemaatschappijen in de vorm van offerteaanvragen voor leaseauto's! Dit kan voor nieuwe zowel als gebruikte auto's.

Bij ons kunt u terecht voor operational lease, financial lease, shortlease en equipment lease-aanvragen. Via … 

Categorie: Online leasemaatschappijen, Handelaren en veilingbedrijven
 

Leasedeals biedt hét overzicht van de beste aanbiedingen van verschillende Nederlandse leasemaatschappijen. Leasedeals maakt voor u een selectie per klasse zodat u eenvoudiger kunt vergelijken tussen verschillende merken binnen de klasse.

Zo biedt Leasedeals u een beknopt overzicht van de beste deals in het doolhof … 

Categorie: Advies en consultants, Handelaren en veilingbedrijven
 

Leaseorder.nl heeft één doel. De aanschaf van een nieuwe auto snel en eenvoudig transparant maken voor de leasemaatschappijen. Want wie wil er nu 6 dealerbedrijven afbellen voor dezelfde auto en 6 keer onderhandelen over wat die auto dan moet kosten?

Het kan zo veel simpeler en met een beter resultaat. … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

LeaseTrader is de grootste onafhankelijke autolease marktplaats van Nederland waarop dagelijks ruim 2000 zakelijke rijders en beslissers uit het MKB naar gebruikte leaseauto's zoeken. In de praktijk blijken verschillende categorieën wagens bij hun wensen aan te sluiten, namelijk:

• Auto's uit faillissementen
• … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

De wijze waarop de consument een auto koopt en verkoopt verandert. De consument heeft meer en meer behoefte aan gemak, snelheid en transparantie. NederlandsVoertuigCentrum.nl heeft alle mogelijkheden tot haar beschikking om aan uw behoefte te voldoen.

De met ANWB ontwikkelde ANWB Autoverkoopservice biedt ANWB-leden de mogelijkheid … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Op bepaalde voorwaarden kunnen Nederlanders in het buitenland en buitenlanders in Nederland auto’s kopen die vrijgesteld zijn van belasting. De vraag of u daarvoor in aanmerking komt, hangt af van uw beroep en de duur van uw verblijf buiten of in Nederland. Netherlands Car Trading [NCT] levert tegen zeer gunstige condities belastingvrij … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Power Trading is een internationaal opererende groothandel die al 16 jaar actief is op de markt van gebruikte auto's.

Power Trading koopt actief auto's van de grotere partijen in Nederland waaronder dealer bedrijven, het dochterbedrijf Autotaxatie.net, leasemaatschappijen en van financiële instellingen. Door dit netwerk … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.