Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 26

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleet management en asset tracking. Van eenvoudige track and trace systemen tot zeer geavanceerde oplossingen met temperatuurregistratie en/of digitale tachograafdownload mogelijkheden. Modulair uitbreidbaar, dus u betaalt alleen voor de functionaliteit die u gebruikt.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Rittenregistratiesystemen
 

Autodistribution Nederland B.V. (ADN) is één van de grootste distributeurs in Nederland van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. De producten worden verkocht en geleverd door een landelijk netwerk van AD Grossiers.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Beijer Automotive helpt inbouwers over de hele wereld bij hun inbouwprojecten, met voertuigspecifieke informatie over het achterhalen van de benodigde signalen voor inbouw van GPS-navigatie systemen, fleet management systemen, cruise-controls, taximeters, alarmsystemen, track&trace systemen, blackbox systemen, etc.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

Met het premiummerk Continental en de qualitymerken uit de Continental-stal (Uniroyal, Gislaved, Semperit, Mabor) speelt Continental Banden Groep een prominente rol op de Nederlandse markt.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Bandenfabricage en -import
 

Deynos is importeur en distributeur van mobiele (elektronische) oplossingen en actief in de automotive sector.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

De ECOdrive is een innovatieve toeren- en snelheidsbegrenzer. U spaart zowel kosten als het milieu. Minder CO2 gaat samen met een lager brandstofverbruik, minder onderhoud, minder schade en een hogere restwaarde.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Essing Dieseltuning bv ontwikkelt produkten die brandstof besparen zonder het vermogen van het voertuig te verhogen. Door het plaatsen van een ECO-pack (een electronica-module) kunnen wij uw voertuig tot 12% zuiniger maken. Onze produkten hebben een zeer korte terugverdienperiode en worden geplaatst via een landelijk inbouwnetwerk.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Fleetaccess biedt een complete beheeroplossing voor uw gehele wagenpark. Alles onder één dak, één factuur en één aanspreekpunt bij problemen. Onze totaaloplossing bespaart kosten doordat verschillende partners hun krachten bundelen tot één totaaloplossing.  

Categorie: Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

Hoornweg geeft componenten en systemen van topkwaliteit een toegevoegde waarde in de vorm van maatwerk, technische ondersteuning en productontwikkeling. Hoornweg levert o.m. het bekende Canadese accumerk 'Rolls'.  

Categorie: Onderdelen en accessoires

Green Innovations is een jong bedrijf dat wordt geleidt door twee innovatieve ondernemers en dat zich richt op milieu verbeterende uitvindingen voor voertuigen.  

Categorie: Advies en consultants, Onderdelen en accessoires
 

Harvest B.V. is gespecialiseerd in de distributie en import van artikelen voor de automobiel- en motorbranche. Harvest staat voor het snel leveren van goederen en diensten met een goede service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Om snel en goed te kunnen leveren hebben wij een modern pand in De Meern van waaruit wij de distributie verzorgen … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Kamei Nederland is exclusief importeur van Kamei dakkoffers binnen Nederland. Kamei dakkoffers zijn exclusieve kwaliteitsdakkoffers van Duitse makelaardij. De Kamei dakkoffers kenmerken zich door een zeer lange levensduur, gebruiksvriendelijkheid, degelijkheid en hoge kwaliteit. De diverse modellen worden komen jaarlijks uitstekend uit alle … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Kwik-Fit wil de voordeligste autoservice bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. De materialen en producten die Kwik-Fit gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze medewerkers volgen regelmatig gespecialiseerde opleidingen en trainingsprogramma's zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste … 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

Marelko Benelux brengt sinds 1991 een uitgebreid assortiment van signalering en optische apparatuur op de markt. In de loop van de jaren zijn onze productgroepen uitgebreid met snelheidsmeetapparatuur, ademanalyse-apparatuur, black-box- systemen, fleetmanagmentsystemen, navigatiesystemen, carkits, standkachels en veiligheidsmarkeringen. … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

Al meer dan 70 jaar heeft Centurion Akku een uitstekende naam in de Europese accumarkt, zowel in de eerste montage als in de vervangingsmarkt. De fabriek in Roermond produceert jaarlijks circa een kwart miljoen accu's.  

Categorie: Onderdelen en accessoires
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.